Guvernul cauta solutii pentru a plati datoriile de la inundatiile trecute

Luni, 13 Iulie 2009, ora 11:15 1049 citiri
Foto: Realitatea

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat luni, dupa sedinta Coalitiei, ca inundatiile au fost unul dintre principalele subiecte de discutie, insa se cauta solutii pentru plata datoriilor provocate de inundatiile din anii trecuti.

"Am discutat astazi (luni, n.red.) si alte probleme, o problema legata de inundatii, de datoriile care sunt in urma distrugerilor care au fost la inundatii data trecuta. In special, gasirea unor solutii pentru plata acestor datorii", a declarat Flutur, adaugand ca exista resurse pentru a impiedica astfel de catastrofe pe viitor.

Flutur a mai declarat ca s-a discutat si despre faptul ca orasele mici sunt ocolite de proiecte.

"De asemenea s-a discutat in Coalitie si despre orasele mici, faptul ca in general sunt ocolite de proiecte. Aici ministrul Blaga si ceilalti colegi au discutat despre finantarea prin fonduri BDCE. Va fi un referendum in Guvern pentru apa, canal, statii de epurare a apei pentru orasele sub 50.000 de locuitori", a mai spus Flutur.

El a precizat ca nici premierul Emil Boc si nici presedintele Senatului Mircea Geoana nu au fost prezenti la sedinta Coalitiei, Boc fiind in Turcia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
PD-L= Partid De Lapidatori din toate pozitiile si directiile!!!