Flutur vrea prezidentiabil PDL de dreapta, dar nu-l exclude pe Boc

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 09:44
2093 citiri
Flutur vrea prezidentiabil PDL de dreapta, dar nu-l exclude pe Boc

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat sambata ca exista "o nevoie urgenta" ca democrat-liberalii sa isi gaseasca prezidentiabilul, dar pentru asta trebuie "sa isi faca ordine in casa" si sa redeschida "agenda" cu cei din dreapta si centru-dreapta, pentru a avea un candidat comun.

"Este o nevoie urgenta sa il gasim, dar pentru asta, repet, ne facem ordine in casa, stabilim si niste criterii si aici dupa parerea mea drepta romaneasca trebuie sa gaseasca impreuna si aici va trebui sa deschidem din nou agenda cu cei din centru si dreapta politicii romanesti", a raspuns Flutur, intrebat daca este o problema lipsa "prezidentiabilului" PDL.

Intrebat daca impartaseste parerea lui Traian Igas, care a spus ca Emil Boc ar fi un bun candidat la prezidentiale, Flutur a spus ca nu este exclusa nici aceasta varianta.

"Eu il respect foarte mult pe Emil Boc, un om onest, un om care sigur, fiind premier intr-o perioada grea a trebuit sa plateasca si sa platim cu totii, dar a facut foarte multe lucruri bune. De ce nu? Poate sa fie si el un nume. Eu as vrea insa sa avem o discutie interna legata de criterii, dar repet si din punctul meu de vedere Emil Boc este un care a facut performanta (...). Din punctul notru de vedere (al PDL - n.r.) este si ramane un lider foarte important pentru noi", a precizat democrat-liberalul.

Seccetarul general al PDL a mai spus ca in partid trebuie sa existe alegeri "cat mai repede", iar acestea trebuie sa fie "transparente", dar in acelasi timp trebuie sa existe si o evaluare a organizatiilor judetene.

"Categoric, trebuie alegeri si acest lucru il doreste actuala conducere, alegeri transparente si cat se poate mai repede. Dorim concomitent sa se intample si evaluarea filialelor, problema noastra interna ca sa putem sa facem ordine si sa gasim solutiile cele mai bune in paralel rolul de opozitie al principalului partid a PDL. Asta trebuie sa facem noi", a punctat Gheorghe Flutur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#candidat PDL presedintie, #Flutur candidat PDL, #Boc candidat presedintie , #PDL