Flutur: Sunt convins ca presedintele Romaniei este sanatos

Duminica, 28 Februarie 2010, ora 21:52 380 citiri

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur s-a aratat "convins" ca presedintele Basescu este sanatos, opinand ca Administratia Prezidentiala va face precizarile necesare in urma aparitiei unor informatii ca seful statului si-ar fi facut niste analize.

"Nu cunosc nimic. Nu stiu amanunte, nu stiu nimic despre presedinte. Sunt convins ca e sanatos. As fi auzit, pot fi speculatii in aceasta perioada, dar nu cunosc nimic altceva", a declarat Flutur la Realitatea TV, catalogand informatiile potrivit carora Traian Basescu este bolnav drept "zvonuri".

Traian Basescu, internat de bloggeri?

Intrebat cum i se pare faptul ca Administratia Prezidentiala nu comenteaza informatiile despre faptul ca seful statului si-a facut analize sau ar avea probleme, Flutur a declarat: "Sunt convins ca aceste informatii vor veni, suntem, cred, in zona speculatiilor, eu sunt convins ca presedintele e sanatos. N-am cunostiinta sa fie vreo problema de sanatate la presedintele Romaniei".

Presedintele Traian Basescu si-a facut sambata un control medical la Spitalul Militar dupa operatia suferita la glanda tiroida, prilej cu care a facut si o serie de investigatii suplimentare "de rutina", sustin surse medicale.

Potrivit surselor citate, dupa controlul de la tiroida, presedintele Basescu si-ar fi facut investigatii medicale la ficat si la colon. Pana la terminarea analizelor, seful statului a stat in rezerva de protocol a Spitalului Militar, insa sursele medicale au refuzat sa precizeze daca presedintele Basescu a ramas internat.

Reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale nu au putut fi contactati pentru a comenta aceste informatii.

Mai multe bloguri au lansat duminica informatia ca seful statului ar fi internat la Spitalul Militari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News