Flutur: Ponta si Antonescu, someri in acuzatii. Camara e goala. De unde sa imparti?

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 18:10
1229 citiri
Flutur: Ponta si Antonescu, someri in acuzatii. Camara e goala. De unde sa imparti?
Foto: radiotop.ro

Prim-vicele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sambata, ca Victor Ponta si Crin Antonescu raman "someri in acuzatii", dupa ce Uniunea Europeana a confirmat necesitatea masurilor de austeritate luate deja de Guvern.

Prim-vicepresedintele PDL a facut remarca referitoare la liderii USL cu ocazia Conferintei judetene a UNPR Suceava, transmite Mediafax.

Pedelistul le-a multumit uneperistilor pentru solidaritatea la guvernare. El a spus ca a venit momentul ca populatia sa afle ce s-a intamplat in timpul acestei guvernari si de ce au fost necesare masurile de austeritate.

Uniunea Europeana confirma masurile luate de Guvernul Romaniei

"Ceea ce am facut la guvernare e confirmat acum de o Europa intreaga. Vor face taieri de salarii si italienii, si spaniolii, si nemtii. Ponta si Antonescu vor ramane someri in acuzatii. Cu buget restrictionat, ce pot promite? Promisiunile lor ne duc la un deficit de 15%", a declarat Gheorghe Flutur.

Liderul PDL crede ca populatia a inceput sa perceapa necesitatea masurilor de austeritate si sa inteleaga de ce nu sunt bani. "Camara e goala. De unde sa imparti?", se intreaba pedelistul. El a spus ca astfel de explica si scaderea USL in sondaje.

"In afara de 'Jos Basescu' ce altceva mai au in program? Aceasta alianta superglue este o alianta a urii si (ei - n. red.) vorbesc acum de suspendarea presedintelui pentru ca mai sunt credibili in propriile lor partide doar daca tipa la Basescu", a mai spus pedelistul.

Prim-vicepresedintele PDL este de parere ca viitoarele alegeri vor fi castigate de alianta care va spune oamenilor adevarul. "Sa fim prudenti si intelepti si sa spunem adevarul. Coalitia noastra va putea castiga daca spunem adevarul", a afirmat Flutur.

Totodata, pedelistul a facut un apel catre membrii UNPR Suceava sa nu permita membrilor USL sa calomnieze coalitia de guvernare, asigurandu-i in acelasi timp de prietenia si sprijinul PDL.

"Usor nu e. Nimeni nu poate promite lapte si miere daca nu muncim", a mai declarat Gheorghe Flutur.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Gheorghe Flutur, #Gheorghe Flutur PDL, #Flutur Ponta Antonescu, #Ponta Antonescu someri in acuzatii , #PDL