Flutur: PNL sa aiba mai multa flexibilitate si deschidem portile pentru colaborare

Duminica, 18 Iulie 2010, ora 17:36 1707 citiri
Foto: arhiva

Gheorghe Flutur a declarat, duminica, ca PD-L a avut de mai multe ori initiativa de a construi cu PNL o formula de centru-dreapta, mentionand in acelasi timp liberalii ar trebui sa aiba mai multa flexibilitate.

"Noi am avut, de mai multe ori, initiativa de a construi impreuna cu PNL o formula de centru-dreapta. Trebuie mai multa flexibilitate din partea PNL si noi sa deschidem portile pentru o colaborare cu PNL. Totdeauna am fost pentru lucrul acesta", a spus vicepresedintele PD-L , pentru Mediafax, referitor la afirmatiile lui Cristian Preda, care a spus cele doua formatiuni ar putea forma impreuna o majoritate coerenta.

Cristian Preda a scris blogul personal ca cliderul PNL, Crin Antonescu, atunci cand spune ca nu va guverna cu nicio fractiune a FSN, comite doua erori, una "nascuta din pacatul vanitatii" si alta "nascuta din amnezie".

Cristian Preda crede ca Antonescu sufera de vanitate si amnezie

"Atunci cand spune ca nu va guverna cu nicio fractiune a FSN, Crin Antonescu comite doua erori. Prima e nascuta din pacatul vanitatii: seful PNL lasa sa se inteleaga ca PNL ar putea face o majoritate monocolora sau ca vreun partid ar mai tolera o guvernare ultra-minoritara precum in 2007-2008. Ce iluzie!

A doua eroare e nascuta din amnezie: dl Antonescu uita ca PNL are in pantec fosta Alianta pentru Romania, un fragment desprins din PDSR, adica din aripa conservatoare a fostului FSN. ApR a intrat in PNL in 2001, dupa ce ratase proba alegerilor parlamentare din anul precedent", se arata pe blogului lui Cristian Preda.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News