Flutur: Pe scena politica este loc pentru un nou partid de stanga

Joi, 25 Februarie 2010, ora 14:20 1817 citiri

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, joi, la Suceava, ca pe scena politica este loc pentru un nou partid de stanga si ca in PSD "sunt niste miscari de placi tectonice".

Flutur a spus, in conferinta de presa, ca demisia lui Cristian Diaconescu este o pierdere pentru PSD si poate fi un castig pentru orice alt partid.

"Il apreciez mult pe Diaconescu, este un om de caracter, care a avut o atitudine constructiva si din opozitie. Critica, dar constructiva. Cred ca este o mare pierdere pentru PSD si automat poate fi un castig pentru orice alt partid", a spus Flutur.

Cristian Diaconescu a demisionat din PSD

In ceea ce priveste alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte al PSD, Flutur a apreciat ca s-a facut prea brusc trecerea intre generatii, acest fiind un posibil motiv pentru demisiile unor parlamentari din PSD.

"In momentul de fata, sunt niste miscari de placi tectonice si in PSD. E trecerea cam brusca de la generatia veche si foarte veche la tineri. Varsta medie din PSD probabil ca nu se simte reprezentata, sunt cei care in urma cu patru-cinci ani au vrut sa faca reforma in PSD si nu le-a mers", a sustinut Flutur.

El a afirmat ca pe scena politica este loc pentru un nou partid de stanga si ca "grupul independentilor din parlament incepe sa capete contur".

"Cred ca cei veniti din PSD stiu cel mai bine daca este loc de un partid de stanga si, din moment ce vor sa-l faca, probabil stiu ca e loc", a mai spus Flutur.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News