Flutur: PD-L sustine orice formula pe care o va propune Lucian Croitoru

Luni, 19 Octombrie 2009, ora 13:38 1437 citiri

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat luni ca la ora 14.00 se va intalni cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, pentru a purta discutii si a precizat ca democrat liberalii vor sustine orice formula pe care o va propune acesta.

"Conducerea partidului a fost mandata de BPN sa participe azi (luni n.red.) la ora 14.00 la intalnirea cu Lucian Croitoru. Cei cinci membri din conducerea centrala a partidului vom merge la discutii si ne exprimam speranta ca vom afla prioritatile din programul de guvernare.

Avem in vedere prioritatile momentului si aici tinem foarte mult la respectarea intelegerilor cu FMI si UE", a declarat vicepresedintele PD-L.

Gheorghe Flutur a precizat luni ca premierul desemnat are toata libertatea sa propuna ce ministrii vrea si orice formula o va propune PD-L va fi flexibil.

"Este atributul premierului desemnat si sunt convins ca el va fi cel care va propune ministrii. Suntem deschisi la discutii si cu celelalte partide politice. Democratia parlamentara trebuie sa functioneze si sa treaca acest guvern deoarece Romania are responsabilitati pentru asigurarea platilor si primirea banilor de la FMI si UE.

Sunt convins ca vor fi parlamentari care vor gandi responsabil si vom gasi solutia ca sa validam Guvernul Croitoru", a declarat presedintele Consiliului Judetean Suceava.

Gheorghe Flutur a declarat ca in cadrul sedintei de luni a Biroului Permanent s-a stabilit ca miercuri, la ora 10.00, sa aiba loc Colegiul Director al PD-L in care se va stabili punctele pentru intrarea in campania electorala in linie dreapta, vor face o ultima analiza pentru startul de campanie de vineri. Democrat liberalii au discutat si despre prioritatile de pe agenda Guvernului.

"Prioritatea de pe agenda Guvernului este alocarea de resurse financiare pentru subventiile din agricultura, iar discutiile se vor purta in sedinta de miercuri. Am discutat si despre acordarea resurselor financiare, adica bani pentru caldura, dar si alte prioritati din domeniul sanatatii si invatamantului", a mai declarat Flutur.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News