Flutur: PD-L si USL, la egalitate, in preajma alegerilor locale

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 19:08
2478 citiri
Flutur: PD-L si USL, la egalitate, in preajma alegerilor locale
Foto: radiotop.ro

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur crede ca USL va scadea in sondaje, iar PD-L va creste, astfel incat cele doua formatiuni vor fi la egalitate - "se vor intalni" - la acest capitol, in preajma alegerilor locale din anul 2012.

"La locale, daca vom sti sa fim bine organizati, vom putea sa facem o figura foarte buna si sa punem o problema serioasa USL, care e o gogoasa umflata si se va dezumfla (...) Oricum scade in continuare USL. Daca PD-L iese intarit de la acest congres, ne vom intalni cu procentele. Daca vom sti sa facem ce trebuie, pana la alegerile locale ne vom intalni", a declarat presedintele Consiliului Judetean Suceava, pentru Ziare.com.

In opinia sa, problemele dintre cele doua partide ale USL-PSD si PNL, vor incepe, din cauza sondajelor pentru candidaturi, in care membrii celor doua partide vor deveni adversari.

"Au fost masuratori emotionale (n.r -referindu-se la sondajele initiale, care dadeau 67% USL), de etapa. Inca nu a inceput lupta interna intre PNL si PSD, pentru ca ei nu-si mai pun motiuni, isi pun candidaturi si o sa fie concurenta, atunci discutam", a spus Flutur, rugat sa comenteze faptul ca sondajele arata ca USL are acum doar 53% in sondaje.

"Nu s-a inventat inca masina cu doua volane, nu vad USL cu asa ceva. Baza electoratului se respinge, unii sunt de la liberali, altii de la socialisti. Pe de alta parte, gogoasa a fost umflata de la inceput si se va vedea ca nu le face bine minciuna de la inceput, pe care au acceptat-o ca pe o planta etnobotanica", a spus Flutur pentru Ziare.com.

"N-am vazut niciun program economic. Singurul lor program si politic si economic si social e "Jos Traian Basescu, jos Emil Boc si stop oricarei reforma care se face", atat. Cu programul asta n-ai cum sa cresti in sondaje".

Filialele majoritare, cu Boc

Gheorghe Flutur s-a declarat convins ca Emil Boc va castiga presedintia partidului la Conventia Nationala din 14-15 mai, datorita faptului ca cele mai importante filiale il sustin.

"Sunt convins ca presedintele partidului ales la congres va fi Emil Boc, sunt foarte convins de asta. Am vazut reaciile filialele majoritare, care sunt cu domnul Boc", a declarat Flutur, pentru Ziare.com.

"Cred in victoria lui Emil Boc in aceste alegeri care, daca a reusit dupa o perioada grea de masuri dificile, dar necesare, sa obtina un trend pozitiv, cred ca trendul va continua sa creasca, iar cu Emil Boc la conducere vom intra in linie dreapta pentru pregatirea alegerilor locale", a adaugat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Flutur PDL USL alegeri, #Flutur PDL USL intalni, #Flutur PDL USL egalitate , #PDL
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Iata ca nu numai " Vrabia malai viseaza"!
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Ce sa-i faci, saracul, i-a dat Basescu un pahar de whiski fara apa.