Flutur: Nu s-a luat o decizie privind conducerea PD-L Bacau

Marti, 06 Aprilie 2010, ora 18:24
1282 citiri
Flutur: Nu s-a luat o decizie privind conducerea PD-L Bacau

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur a apreciat ca sosirea senatorului Gabriel Berca si a deputatului Mihai Banu in PD-L reprezinta un castig pentru partidul sau, deciziile privind pozitiile celor doi in filiala Bacau urmand sa fie luate mai tarziu.

Flutur a admis ca a avut discutii cu cei doi in ceea ce priveste inscrierea lor in PD-L, precizand insa ca discutiile nu au intrate in amanunte, limitandu-se la nivelul principiilor.

"Noi salutam decizia domnilor Berca si Banu de venire in echipa liberala-caci liberalii activeaza in PD-L. Ii cunosc de mai multa vreme si am si lucrat cu cei doi. Stiu ca domnul Gabriel Berca este foarte apreciat de bacauani si a facut multe pentru comunitatea de acolo", a declarat Flutur pentru NewsIn.

Liderul democrat-liberal a evitat sa comenteze posibilitatea ca Gabriel Berca sa fie instalat ca presedintele al organizatiei judetene a PD-L Bacau, in locul actualului detinator al acestei functii, Neculai Olaru, de catre Biroul Permanent National.

"Nu aceasta este prioritatea noastra. Ne vedem la Bucuresti si vom discuta aceste lucruri la momentul potrivit", a conchis Gheorghe Flutur.

Senatorul Gabriel Berca a anuntat marti ca demisioneaza din PNL din cauza lipsei de colaborare cu filiala de Bacau a partidului.

Intr-o declaratie pentru Realitatea TV, el a admis ca au existat discutii ca el sa preia filiala PD-L de Bacau, insa a spus ca nu aceasta oferta l-a determinat sa demisioneze, ci faptul ca nu se mai poate afirma politic in filiala pe care o reprezinta.

Berca a precizat ca in politica romaneasca exista grupuri restranse care incearca sa-si pastreze influenta si interesele cu orice pret "si-n momentul ala esti pus la colt". "Ceva de genul asta mi s-a intamplat. Este ultima declaratie pe care o voi face cu iz negativ la adresa colegilor mei de la Bacau si-mi pare rau, pentru ca am avut o colaborare foarte buna cu colegii de la Bucuresti", a afirmat senatorul.

Gabriel Berca a demisionat din PNL si se inscrie in PD-L

Cat priveste posibilitatea ca o parte semnificativa a organizatiei PNL Bacau sa treaca la PDL, Berca a admis ca este posibil ca "structuri consistente" sa fie nemultumite, dar a adaugat ca deciziile vor fi luate individual.

In replica, liderul PNL Bacau, Romeo Stavarache a declarat, pentru NewsIn, ca senatorul Gabriel Berca nu poate sustine ca a fost marginalizat in cadrul filialei, deoarece a beneficiat de cele mai multe avantaje, adaugand ca, alaturi de deputatul Mihai Banu, Berca a discutat demult trecerea la PD-L.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Gheorghe Flutur Gabriel Berca, #Gabriel Berca demisie PNL , #stiri Gheorghe Flutur