Flutur nu-i lasa pe sefii de deconcentrate sa plece in concediu

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 16:20 1083 citiri

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat vineri, dupa Comitetul judetean pentru situatii de urgenta, ca sefii institutiilor deconcentrate din judet nu pot pleca in concediu urmand sa coordoneze activitati de reconstructie dupa inundatii.

Democrat liberalul a mai declarat ca va solicita un sprijin imediat din partea Guvernului pentru refacerea infrastructurii afectate de inundatii, informeaza Mediafax.

Gheorghe Flutur a spus ca va fi stabilit un calendar strict de reconstructie a caselor distruse de inundatii si pentru a fi respectat sefii serviciilor deconcentrate din judet vor trebui sa coordoneze actiuni de reconstructie.

"Am facut un apel sefilor de deconcentrate sa nu plece in concediu. Incepem reconstructia. Nu cred ca e normal sa te caute cu TIR-ul pe acasa si tu sa fii in statiune", a spus Flutur.

El a anuntat saptamana trecuta ca angajatii din Consiliul Judetean Suceava nu vor putea sa-si ia in aceasta perioada concediu de odihna.

Inundatiile de saptamana trecuta au provocat pagube de 65 de milioane de euro in 90 de localitati ale judetului Suceava.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News