Flutur: La Suceava nu se distribuie afise cu parlamentarii USL, lumea stie ca chiulesc

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 18:55
1634 citiri
Flutur: La Suceava nu se distribuie afise cu parlamentarii USL, lumea stie ca chiulesc
Foto: Realitatea TV

Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, ca in judetul sau nu se distribuie afise cu parlamentarii Opozitiei care nu merg la Parlament, aratand ca lumea stie ca acestia "chiulesc de la serviciu".

"Nu trebuie sa ai afise. Lumea stie ca chiulesc de la serviciu", a spus liderul PDL Suceava, care a apreciat insa ca "metoda rusinarii e cea mai buna".

El a mai spus ca reprezentantii Opozitiei s-au suparat, si-au luat jucariile si nu au mai venit la munca.

"Au ales solutia de a fugi de batalia politica", a adaugat Flutur.

El a amintit ca, dupa ce in 2010 in Parlament au fost votate taieri de pensii si de salarii, cei din USL au facut pancarte cu fotografiile parlamentarilor Puterii.

PDL va distribui in colegiile parlamentarilor Opozitiei afise cu pozele acestora si mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac greva de lux pe banii tai!", intr-o actiune de "informare corecta a opiniei publice" in legatura cu greva Opozitiei, a anuntat, vineri, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Oltean a spus, intr-o conferinta de presa, ca PDL a decis sa declanseze o "actiune de informare corecta a opiniei publice" privind greva parlamentara si va distribui materiale in teritoriu pentru ca oamenii sa afle ca aceia pe care i-au votat sunt "chiulangii".

El a prezentat cateva afise cu imagini ale parlamentarilor PSD si PNL din Bistrita-Nasaud - deputatul PSD Emil Radu Moldovan, senatorul PSD Danut Prunea, deputatul PNL Ioan Tintean.

Pe fiecare afis scrie, pe fundal rosu, cu litere albe: "Parlamentarii PSD+PNL+PC au intrat in greva de lux!", iar cu litere negre ingrosate: "Nu vor sa munceasca, dar vor sa primeasca: indemnizatii, masini, cazare la hoteluri, sume forfetare si diurne" si, cu litere mai mici: "In total, parlamentarii PSD+PNL+PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar! Atat te costa pe tine, romanul de rand, sa ii intretii pe deputatii si senatorii care prefera sa faca greva decat sa-si faca treaba in Parlament".

Tot pe fundal rosu scrie apoi "Ei fac greva de lux!", dupa care este fotografia parlamentarului, numele sau, colegiul in care a fost ales si mesajul "El este unul dintre chiulangii!".

Afisele format A3 nu au nimic pe verso, dar pe cele mici, pe verso, este o caricatura cu Dan Voiculescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, catarati pe acelasi fotoliu, avand o pancarta cu "Greva parlamentara", fiind scris mesajul "Greva LOR te costa pe TINE 1,4 milioane de euro pe luna!", cu litere negre si rosii.

Intrebat daca in privinta caricaturilor s-au inspirat de la protestatari, Oltean a spus: "Poporul acesta este plin de inspitatie", precizand ca afisele au fost tiparite pe banii partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#afise USL chiulangii, #Flutur greva USL, #afise PDL USL greva , #PDL