Flutur: La Conventia PD-L se va vota pe grupe de judete

Luni, 09 Mai 2011, ora 13:53
1226 citiri
Flutur: La Conventia PD-L se va vota pe grupe de judete
Foto: Antena 3

Comisia de organizare a alegerilor interne din PD-L a decis ca procedura de vot de la Conventia Nationala sa fie aceea de la Conventia precedenta, pe grupe de judete.

"Se va vota conform deciziei comisiei de organizare, pe secretariate, pe grupe de judete, asa cum s-a facut si la cealalta Conventie. Asa se incearca si primirea delegatilor care sosesc la Palatul Parlamentului. Si apoi, evident, in ordine alfabetica, in interiorul fiecarui judet", a declarat vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului.

Gheorghe Flutur a mai apreciat ca dezbaterea dinaintea Conventiei Nationale care va avea loc weekendul ce urmeaza a fost "o dezbatere civilizata, cu o competitie puternica, ceea ce inseamna ca in PD-L exista democratie".

In cadrul sedintei de luni s-a mai discutat, potrivit spuselor reprezentantului democrat-liberal, despre calendarul "pe ultima suta de metri" inaintea Conventiei de sambata si duminica. "PD-L are foarte multe de spus, le vom spune si la Congres. Acest partid s-a legitimat pe dreapta, iar Emil Boc a legitimat unirea dreptei, in 2007", a spus Flutur.

Flutur vrea sa fie prim-vicepresedinte in PD-L, mana dreapta a lui Boc

Vicepresedintele PD-L a reamintit ca formatiunea sa politica a castigat "toate alegerile, din 2007 incoace, a reusit sa creasca de la 7 la suta la 34-35 la suta si are cel mai mare numar de europarlamentari".

Flutur a mai precizat ca PD-L va vota, asa cum este si de asteptat, impotriva motiunii pe Sanatate, depuse de Opozitie. "La Camera, grupul PD-L va vota pentru respingerea motiunii pe Sanatate", a anuntat Flutur.

Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat, saptamana trecuta, ca si-a inscris candidatura la Conventia Nationala a PD-L pentru functia de prim-vicepresedinte al partidului, in echipa lui Emil Boc.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#flutur pdl, #congres PDL, #sustinere Boc Congres , #PDL
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Se va vota pe grupe de hoti.