Flutur: Intrebati-l pe domnul Basescu daca ar reveni in PDL-ul lui Blaga

Vineri, 01 Martie 2013, ora 17:29
3091 citiri
Flutur: Intrebati-l pe domnul Basescu daca ar reveni in PDL-ul lui Blaga

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, spune ca Traian Basescu ar fi binevenit in partid dupa ce-si termina mandatul de sef al statului.

"Traian Basescu e un lider cu care am avut multe parteneriate", a spus Flutur pentru Ziare.com.

Intrebat daca Traian Basescu ar reveni intr-un partid condus de Vasile Blaga, dupa ce chiar presedintele a dat de inteles ca ar ezita sa faca asta, iar consilierul sau politic, Sebastian Lazaroiu, a spus ca nu o va face, Flutur a replicat: "Intrebati-l pe domnul Basescu daca ar reveni, eu nu pot sa va dau raspunsul".

Flutur a vorbit si despre stadiul cursei interne pentru alegerea presedintelui PDL, spunand ca tabara Vasile Blaga, din care face parte, e optimista, si ca nu conteaza sefii de filiale care sunt de partea vreunui candidat, ci numarul delegatilor.

"Nu judecam asa lucrurile, ar fi o greseala sa consideram ca sefi de filiale egal filiale. Noi suntem adeptii dezbaterilor transparente, ai celor mai bune proiecte. Important e cati membri participanti la Conventia Nationala vor vota. Suntem abia la inceputul competitiei interne, pornim la drum optimisti", a comentat Flutur.

Senatorul PDL spune si ca, pentru ca partidul sa creasca, e nevoie de multa munca in teritoriu, pentru ca oricum nu va veni vreo crestere surprinzatoare in sondajele electorale.

"Cine crede ca va veni un miracol sa aduca procente se insala. Trebuie sa masori cresterea in numarul de kilometri parcursi in teritoriu", crede Flutur.

Basescu: Ma intorc in politica in 2014, nu pot sa fiu pensionar

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la Viena, ca ramane in continuare in viata politica si dupa ce i se termina mandatul, pentru ca nu poate fi pensionar.

"Pentru ca unii au spus ca sunt dictator, pot sa imi dictez memoriile, dar nu sa mi le scriu. Recunosc ca am spus ca dupa ce imi termin mandatul nu ma mai intereseaza, vreau sa fiu un om liber, nu mai vreau sa fac politica", a spus Traian Basescu, la o intalnire cu romanii din Austria.

"Eh, am spus ca nu ma intorc in PDL in 2014, dar am mai spus eu si ca demisionez in cinci minute", a completat seful statului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Flutur Basescu revenire Blaga, #Flutur competitie PDL , #PDL