Flutur: Este posibila o noua discutie in PD-L pe Statut, in urma criticilor lui Basescu

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 18:27
1363 citiri
Flutur: Este posibila o noua discutie in PD-L pe Statut, in urma criticilor lui Basescu
Foto: arhiva

Gheorghe Flutur, vicepresedintele PD-L, a declarat, luni, este posibil ca, in urma criticilor presedintelui, dezbaterea pe Statut sa fie reluata la Colegiul Director din luna mai.

Flutur a admis ca s-ar putea lua din nou in discutie modalitatea de alegere a celor patru prim-vicepresedinti PD-L, precizand ca in sedinta Biroului Permanent National nu s-a discutat despre criticile lui Traian Basescu pe acest subiect. "Nu excludem sa discutam lucrurile care vin in imbunatatirea unui proiect de statut, dar acest lucru trebuie facut in forul in care s-a discutat. Avem un Colegiu Director in luna mai, este posibil sa discutam si aceste lucruri", a ararat el.

"Suntem un partid care tine seama de toate observatiile si daca sunt lucruri ce pot imbunatati statutul partidului este posibil sa discutam pana la Conventie ca sa intram cu un statut bun", a mai afirmat Gheorghe Flutur.

Nici ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu exclude posibilitatea ca, dupa criticile exprimate de presedintele Basescu, PD-L sa revina asupra deciziei referitoare la alegerea prim-vicepresedintilor. "Partidul Democrat a tinut cont intodeauna de parerile si opiniile exprimate de Traian Basescu si probabil o sa fie o discutie si despre chestiunea asta. S-ar putea ca primul care va reactiona - si dvs iar o sa spuneti ca respecta tot ce spune presedintele Basescu, ceea ce asa e - s-ar putea sa fie chiar Emil Boc care sa spuna 'Domne, stiti ce? Eu nu vreau neaparat sa vin cu patru alaturi de mine'", a spus ministrul saptamana trecuta.

Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a sustinut si ea o asemenea idee. "Deocamdata, lucrurile stau asa cum au fost votate de Consiliul National de Coordonare. Singurul care mai poate modifica este Conventia Nationala sau CNC-ul premergator Conventiei. Ramane sa discutam", a aratat Anastase.

Presedintele Traian Basescu a criticat saptamana trecuta introducerea de catre PD-L a listei inchise de patru prim-vicepresedinti, decizie care in opinia sa duce la formarea unei "gascute" in partid si la "bolsevizare".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#discutii PD L Statut, #Basescu PD L Statut, #Colegiu Director PD L , #stiri Gheorghe Flutur
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
Au inceput sa li se incovoaie spinarile lui Berceanu, Videanu, Blaga!!!
Poza nonvolo
nonvolo
rank 1
PDL este acolo unde este datorita lui Flutur si Stolojan.