Flutur, despre Opozitie si starea de urgenta: Nu in halul asta!

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 07:40
14252 citiri
Flutur, despre Opozitie si starea de urgenta: Nu in halul asta!

Prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, s-a aratat nemultumit de atitudinea Opozitiei fata de modul cum e gestionata problema vremii extreme care a lovit Romania, acuzand-o ca incearca sa obtina avantaje politice.

"Va pot spune din teren, sunt chiar in zonele afectate - principalele drumuri s-au deblocat, s-au deszapezit, vremea s-a linistit. Acea stare locala de alerta o poate cere orice primar si, cu argumente, si se aproba. Si in Buzau vreo trei s-au aprobat. Eu cred ca politizarea asta si a cere un partid politic o stare meteorologica nu e binevenita. Trebuie lasata administratia sa lucreze, nu sa politizeze. E o mare greseala politizarea.

(...) Nu e in regula ce se intampla acum pe politic. Administratia trebuie lasata sa lucreze. Sigur ca rolul Opozitiei e sa critice, dar nu in halul asta dusa problema! Nu exista zapada de stanga si zapada de dreapta!", a declarat Flutur pentru Ziare.com.

Cum se misca premierul?

Intrebat cum crede ca se comporta in functie noul premier, Mihai Razvan Ungureanu, Flutur a raspuns: "Foarte bine, e de apreciat, mai ales ca agenda Guvernului este extrem de incarcata. E de gestionat situatia asta si problema populatiei careia trebuie sa i se asigure confortul si sa incercam sa se deblocheze caile de acces, starea de sanatate a oamenilor. Se misca foarte bine, mi se pare un Guvern articulat si foarte ferm.

Eu stiu ca domnul Ungureanu e un om ferm, un om pragmatic, de echipa, un bun coordonator si sunt convins ca va face o figura foarte buna in calitate de prim-ministru".

Gheorghe Flutur s-a aratat la fel de increzator in capacitatea PDL de a se relansa pe planul imaginii.

"Sa nu uitam ca PDL e un partid care, daca a pierdut in procente, a pierdut pentru ca si-a asumat responsabilitati. PDL poate si trebuie sa creasca in sondaje, explicand mai bine oamenilor ce a facut si de ce a trebuit sa ia aceste masuri, iar nota buna pe care a primit-o PDL din exterior, de la alte tari, de la presa internationala, de la Fondul Monetar si Comisie, treptat trebuie sa o primeasca si de la oameni, daca li se explica", a mai spus presedintele Consiliului Judetean Suceava.

Se termina greva? Da

Prim-vicepresedintele PDL s-a aratat de parere ca greva parlamentara a Opozitiei nu va mai continua mult, intrucat nici pe alesii lor nu ii avantajeaza.

"Nu cred, nu au argumente. Oamenii intreaba, spun "v-am votat sa mergeti acolo sa va luptati, sa aratati ce e bine si ce nu, nu sa intrati in greva". Nu ii avantajeaza acest stil de manifestare, chiar contradictoriu fuga de la servici si fuga de la dezbatere. Nu ii va ajuta!", a spus Flutur, intrebat daca greva ar putea dura pana la alegerile din toamna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Flutur stare urgenta Opozitie, #PDL zapada stare urgenta , #PDL