Flutur, despre huiduirea lui Basescu: Nechita avea scris dinainte apelul la calm

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 15:57 2104 citiri
Foto: Ro-News

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a acuzat Opozitia ca a orchestrat huiduirea lui Traian Basescu la ceremoniile dedicate Unirii din 24 ianuarie de la Iasi, dovada constituind-o faptul ca primarul Gheorghe Nechita avea dinainte scris un discurs in care cerea ca huiduielile sa se opreasca.

"Eram langa el. Nichita si-a citit tot discursul de pe niste foi. In discursul scris era si apelul sa nu se huiduiasca. De unde stia ca se va huidui?", a intrebat retoric Flutur, scrie Mediafax.

Simirad: Huiduitorii au fost adusi de Opozitie-o manifestare odioasa.

In plus, spune Flutur, e pentru prima data cand in preajma statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza nu e lasat spatiu, ci sunt adusi oameni, vicepresedintele PD-L considerand ca acestia au fost adusi pentru a huidui.

Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de multime la ceremoniile organizae cu ocazia sarbatoririi Unirii de la 24 ianuarie.

Dupa ce a discutat cu oamenii, presedintele Traian Basescu s-a intors pe scena si a tinut, ulterior, un discurs in care le-a cerut romanilor unitate, amintind de sacrificiul generatiei care a stiut sa fie unita si a realizat unirea din 1859, desavarsita apoi de Razboiul de Independenta si de Marea Unire din 1918.

Basescu, huiduit la Iasi

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News