Flutur, despre greva USL: S-a suparat si si-a luat jucariile, acrobatii din ambitie

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 19:38
2169 citiri
Flutur, despre greva USL: S-a suparat si si-a luat jucariile, acrobatii din ambitie
Foto: B1 TV

Prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a criticat, luni seara, decizia Opozitiei de a intra in greva parlamentara, apreciind ca abandonul este o lasitate si "USL face acrobatii din ambitie".

"Stam la cotitura din teritoriu, asteptam sa sune goarna. E o abordare iresponsabila. Nu trebuie sa facem politica doar cu orgoliile la butoniera. Ce-o sa zica mama mea, care m-a trimis acolo sa guvernez? 'Ma, ticalosule, nu te-am trimis acolo sa abandonezi'. Asa e cu USL, e o lasitate, s-au suparat si si-au luat jucariile", a comentat Flutur, invitat la B1 Tv.

Acesta a atras atentia ca parlamentarii USL trebuie sa predea camerele de la hotel si masinile. "Parlamentar inseamna ca m-a trimis electoratul sa ma lupt, nu sa abandonez, sa ma supar si sa-mi iau jucariile si sa intru in nu stiu ce fel de greva speciala", a spus pedelistul.

Greva USL: Ce fac Ponta si Antonescu cu banii de la Parlament

"Nu trebuie sa epuizam nicio cale de dialog, trebuie sa ii invitam, sa discutam, ca pana la urma, acesti oameni au niste colegii in spate, nu stiu ce bine aduc Romaniei aceste greve", a apreciat prim-vicepresedintele PDL.

Antonescu anunta greva parlamentara: Nu mai mergem la vot pana la alegeri

In opinia acestuia, "USL face acrobatii din ambitie. Ei se vor gandi noptile astea cum e mai bine: fugim din arena parlamentara ori stam sa ne luptam? Plecam toti ca nu ne-am inteles? E o haiducie nejustificata".

"Ce-o sa zica oamenii aia care i-au ales pe patru ani? Abandonul e o forma de lasitate pentru clasa politica. Faci greva si te duci la Parlamentul European cu para, se poate asa ceva?", se intreaba Flutur.

PDL, probleme de comunicare

In alta ordine de idei, pedelistul a subliniat ca, desi PDL a dat mereu dovada de "fermitate si de barbatie", este nevoie de masuri "mai consistente" si de o comunicare mai buna in interiorul partidului.

"PDL trebuie sa isi imbunatateasca comunicarea. Daca vom comunica numai pe bloguri si nu in interiorul partidului, ne putem face la fel de bine partid pe blog si atunci avem o problema uriasa", a comentat Gheorghe Flutur.

La alegeri, spune Flutur, va castiga partidul sau alianta care ii va privi pe cetateni in ochi si le va spune adevarata situatie in care ne aflam.

"Inainte de alegeri, ne urcam pe cantar, iar judecatorul - cetatenii - spune spre cine inclina balanta: spre cel care ramane si lupta sau spre cel care a capitulat", a adaugat democrat-liberalul.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca merge la cei de la PSD cu propunerea ca Opozitia sa nu mai participe la lucrarile Parlamentului, cu exceptia cazurilor in care se va discuta schimbarea Guvernului, alegerile anticipate sau suspendarea presedintelui.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Flutur greva parlamentara, #greva parlamentara USL , #PDL