Flutur, despre greva Opozitiei: PSD a mai fugit de la serviciu si in 2009

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 17:41
1149 citiri
Flutur, despre greva Opozitiei: PSD a mai fugit de la serviciu si in 2009

Prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a acuzat, luni, Opozitia pentru decizia acesteia de a face o greva parlamentara, spunand ca PSD a mai parasit o data locul de munca, atunci cand a iesit de la guvernare, in 2009.

"Sunt convins, chiar daca sub aceasta febra a nemultumirilor justificate, solutia nu este sa fugi. Va aduc aminte ca in acest USL, PSD a mai fugit o data de la serviciu, in 2009. Era greu, era mai usor in Opozitie", a spus Flutur la conferinta de presa a PDL.

Sunt convins ca vor plati in fata electoratului, nu ne-a trimis sa facem politica cu patura in cap (...) am vazut ca nu le-a iesit strategia cu demisiile. Ii chemam la dialog social si acolo sa ne consumam energiile", a adaugat el.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava a transmis ca partidul sau inca mai asteapta ca Opozitia sa-si desemneze reprezentantii in acel consiliu economic si social asupra caruia au convenit la negocierile de la inceputul anului.

"Facem un apel catre USL pentru pactul de stabilizare economica si sociala - sa-si desemneze reprezentanti in acel consiliu. Temele Romania si le-a facut, angajamentele si le-a respectat. Apelul catre USL e de a lasa la o parte orgoliile si sa punem pe primul plan interesul oamenilor, astfel incat sa putem materializa ce s-a vorbit zilele astea (marirea de pensii si salarii - n.red.). Adresam aceasta rugaminte, sa ne intalnim la masa dialogului si sa punem pe primul rand interesele oamenilor", a mai afirmat Flutur.

Prim-vicepresedintele PDL spune si ca "am creat stabilitate economica pe care Opozitia vrea s-o dinamiteze cu instabilitate politica", referindu-se la faptul ca Opozitia cere organizarea de alegeri anticipate.

"Clar, nu sustinem alegerile anticipate. Argumentul vi l-am spus - Romania nu are nevoie de instabilitate politica (...) PDL nu sustine alegerile anticipate, chiar daca suntem pregatiti pentru alegerile locale. Problema e de a crea un climat de stabilitate politica si economica si de a nu face jocul politic si politicianist al unor oameni care vor sa vina la putere", a mai acuzat Flutur.

Opozitia a anuntat ca declansaza greve parlamentare, in semn de protest fata de actiunile Puterii si pentru a se solidariza cu demonstratiile de strada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Flutur PSD fugit serviciu, #PDL greva parlamentara Opozitie , #PDL