Flutur, despre arestari: Asta ne va trezi

Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 10:37
2151 citiri
Flutur, despre arestari: Asta ne va trezi

Prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat ca recentele scandaluri de coruptie, care au implicat lideri locali importanti ai formatiunii sale, dovedesc ca justitia e libera si "vor trezi" conducerea partidului pentru a lua masuri in selectarea oamenilor.

"Aici nu ai de unde sa stii dinainte ce si cum (despre oameni corupti in partid - n.red). Eu cred, in schimb, altceva. Cred ca aceste vremuri, sub guvernare PDL, au facut ca justitia sa functioneze liber si sa arate greselile de peste tot. Daca le comparam cu alte vremuri sau cu judecata unora care spun cam asa: "daca sunteti la putere, de ce nu controlati justitia ca sa nu va prinda?". Nu este corect. Cine greseste sa plateasca.

"PDL si-a asumat de foarte multe ori responsabilitati care l-au costat. Sunt convins ca asta ne va trezi sa facem doi pasi inainte, inclusiv in ceea ce priveste optiunea din interior", a spus presedintele Consiliului Judetean Suceava pentru Ziare.com.

Intrebat despre comisia care analizeaza numirile in functii in partid si pe care o conduce, Flutur a raspuns ca aceasta mai are audieri de facut, dar se vor lua masuri in continuare.

"Mai avem cateva audieri de facut la oameni, dar asta e o optiune cu caracter permanent. Cand apar scandaluri de presa, cand apar probleme, n-avem un serviciu secret sa stim de ele, ii chemam sa dea explicatii. In momentul asta suntem in analiza si prezentam conducerii partidului situatia si ea e cu caracter continuu. Sunt convins ca se vor lua masuri in continuare, asa cum s-au mai si luat", ne-a mai declarat prim-vicepresedintele PDL.

In ultimele saptamani, in PDL au aparut o serie de scandaluri de coruptie ale unor inalti alesi locali. Primarul Clujului, Sorin Apostu, a fost arestat pentru 29 de zile pentru luare de mita in forma continuata. Aceeasi masura a fost luata, in cazuri separate, impotriva vicepresedintelui CJ Cluj, Radu Bica, dar si impotriva fostului director ANOFM, Silviu Bian.

Presedintele CJ Maramures, Mircea Man, este si el cercetat pentru coruptie.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Flutur coruptie PDL, #Flutur arestari PDL , #PDL