Flutur: Depunerea mandatului BPN al PDL este oportuna

Joi, 14 Iunie 2012, ora 16:04
1775 citiri
Flutur: Depunerea mandatului BPN al PDL este oportuna

Prim-vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat joi ca va cere in Colegiul Director depunerea mandatului Biroului Permanent National al partidului.

"Cred ca depunerea mandatului BPN este oportuna",a declarat el, la inceputul sedintei PDL. Intrebat daca va cere acest lucru in Colegiul Director, Flutur a raspuns "Da".

Rezultate Alegeri Locale 2012

Anuntul lui Flutur vine dupa ce primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, si-a anuntat demisia din conducerea PDL, joi.

Democrat-liberalul a anuntat, joi, ca isi va depune mandatul de vicepresedinte al partidului, inainte sa intre in Colegiul National Director al PDL. Gheorghe Stefan se considera vinovat pentru rezultatele obtinute de PDL in judetul Neamt, cu toate ca a castigat un nou mandat de primar al orasului Piatra-Neamt.

Gheorghe Stefan "Pinalti" demisioneaza din conducerea PDL

"Eu voi demisiona din functia de vicepresedinte al PDL la nivel national. Daca m-ar chema Emil Boc as face la fel ce v-am spus mai inainte. Din moment ce am fost in conducerea centrala ca vicepresedinte si rezultatul este nesatisfacator, cred ca am partea mea de vina si am demnitate si demisionez", a declarat Gheorghe Stefan.

In ultimele zile, ca urmare a esecului din algerile locale, Elena Udrea si-a dat demisia din fruntea PDL Bucuresti, in timp ce fostul primar al sectorului 6 Cristian Poteras si-a dat demisia de la conducerea organizatiei PDL Sector 6.

La randul sau, senatorul PDL de Vrancea Sorina Placinta si-a anuntat plecarea din partid, vehiculandu-se o posibila inscriere a sa in randurile PNL Vrancea.

Colegiul National Director al PDL analizeaza rezultatele alegerilor locale

Colegiul National Director al Partidului Democrat Liberal s-a intrunit joi pentru a analiza rezultatele inregistrate la alegerile locale din 10 iunie.

Reuniunea vine in contextul in care o serie de lideri democrat-liberali judeteni au apreciat public ca in urma scorului inregistrat se impune demisia conducerii partidului si organizarea unui congres extraordinar, in vreme ce alti fruntasi ai formatiunii politice considera ca bilantul trebuie sa fie unul rational si generator de solutii reformatoare.

Senatorul PDL Radu Berceanu a cerut miercuri demisia intregii conduceri centrale a PDL si convocarea unui congres extraordinar, lucru care, in opinia sa, ar trebui sa se intample in sedinta Colegiului Director al partidului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Flutur demisie conducere PDL, #depunere mandat BPN PDL, #Flutur cerere demisii PDL, #Gheorghe Stefan demisie PDL, #Elena Udrea demisii PDL, #demisii PDL , #PDL