Flutur, atac la Antonescu: E un om de stanga, vopsit in culorile dreptei

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 16:35
2341 citiri
Flutur, atac la Antonescu: E un om de stanga, vopsit in culorile dreptei
Foto: Arhiva

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, in cadrul Congresului PNTCD, ca Victor Ponta "a coborat mult nivelul de competenta al functiei de premier", iar Crin Antonescu este "un om de stanga, vopsit in culorile dreptei".

Gheorghe Flutur a declarat ca a venit la Congresul PNTCD pentru a transmite mesajul PDL si al lui Vasile Blaga pentru partidul frate din marea familie europeana.

Potrivit acestuia, anul 2013 trebuie sa fie anul reconstructiei pentru toate fortele de dreapta din Romania.

"Avem in momentul de fata un colos de 70 la suta care a inceput insa sa se fisureze serios. Va veni si colapsul USL, iar noi, toate fortele de dreapta, mai mici sau mai mari, avem obligatia sa oprim acest colos care ne calca Romania in picioare", a mai afirmat Flutur.

El a aratat ca misiunea acestor partide de dreapta este "deconspirarea USL drept o alianta mincinoasa, incompetenta si pusa pe capatuit, deconspirarea Guvernului Ponta, ca un guvern care face mare rau Romaniei si deconspirarea lui Victor Ponta ca o forma fara fond si care a coborat mult nivelul de competenta al functiei de premier".

"Trebuie sa il deconspiram si pe Crin Antonescu, ca pe un om de stanga, vopsit in culorile dreptei, un om fara respect pentru statul de drept si mediul de afaceri, care nu trebuie sa ajunga niciodata la Cotroceni", a mai sustinut Flutur.

La randul sau, liderul Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac a aratat ca dreapta a fost divizata pentru ca "orgolii marunte i-a adus la aceasta situatie".

Tomac a pledat pentru un "presedinte de dreapta". "Avem nevoie de un presedinte care sa ne garanteze ca linia euroatlantica a Romaniei nu va fi pusa sub semnul intrebarii, asa cum a facut anul trecut USL. Romania e condamnata sa aiba un presedinte de dreapta, iar dreapta unita poate impreuna cu presedintele Basescu sa repuna la Cotroceni dreptatea, asa cum trebuie sa fie", a mai spus Tomac.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a vorbit despre PNTCD ca "reprezentantul autentic al dreptei in Romania, partidul care nu a facut niciodata compromis, in 20 de ani de tentatii si a cladit o natiune".

Ungureanu a salutat faptul ca, astazi, alaturi de toate fortele politice importante din Romania, PNTCD demonstreaza ca in Romania "nimic din ce este bun in tara romaneasca nu moare".

Mihai Razvan Ungureanu a mai spus ca "unitatea este necesara", pentru ca "nu putem invinge raul stand fiecare deoparte".

"Niciodata separati, niciodata despartiti, aceasta este lectia pe care am invatat-o de ceva timp incoace. Ne tinem de ea. Impreuna mergem mai departe. In Romania, raul are chip, are nume, are adresa, are partid. De multe ori este printre noi, de multe ori ne urmareste ca o umbra neagra, de multe ori se afla peste noi", a mai declarat Mihai Razvan Ungureanu.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Flutur atac Antonescu, #Flutur Antonescu presedinte, #PDL atac Crin Antonescu, #PDL atac Antonescu , #PDL