Fiica liderului PNL Gheorghe Flutur a fost numită șefă la ANCOM, instituția cu salarii uriașe

Marti, 26 Aprilie 2022, ora 23:45 22138 citiri
Cristiana Flutur va conduce Direcția Relații Internaționale din cadrul ANCOM FOTO stirisuceava.net

Fiica președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost numită șefă a Direcției Relații Internaționale din cadrul Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Liberalul Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava din 2016, are doi copii, Cristian, care este cadru didactic la Politehnică, și Cristiana, angajată la una din instituțiile publice unde sunt cele mai mari salarii din țară, notează stiridesuceava.net

Ce avere are fiica lui Gheorghe Flutur

Potrivit declarației de avere, Cristiana Flutur deține zece terenuri. Patru terenuri intravilane sunt în comuna Tărtășești (județul Dâmbovița) și au o suprafață totală de 2.130 metri pătrați, fiind deținute în părți egale de ea și de iubitul ei.

Fiica președintelui CJ Suceava mai are două terenuri forestiere în județul Suceava (4.920 și 10.000 metri pătrați), un teren extravilan în Gura Humorului (2.000 metri pătrați) și unul agricol în comuna Comănești, din județul Suceava (4.480 metri pătrați), deținut în părți egale cu fratele ei.

În 2020, Cristiana Flutur a mai achiziționat două terenuri în Balotești, județul Ilfov, de 231 de metri pătrați, respectiv 508 metri pătrați. Aici, fiica liderului PNL și-a cumpărat și o casă, tot în 2020, cu o suprafață locuibilă de 148 metri pătrați, potrivit sursei citate.

Salariul de la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nu este public. În 2020 era însă cunoscut faptul că salariul lunar mediu în cadrul ANCOM depășea 10.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
Kogaion78 rank 1 pai juridic.sotia.tot juridic.o cocina.o latrina.$