George Simion a numit-o "prostituată" pe Anca Cârcu, o femeie ajunsă celebră după un conflict verbal cu Vadim Tudor VIDEO

Vineri, 18 Februarie 2022, ora 16:59 23266 citiri
George Simion ar urma să fie dat în judecată de Anca Cârcu FOTO Hepta/ Facebook

O femeie din Bistrița pe nume Anca Cârcu susține că-l va da în judecată pe liderul AUR George Simion.

Cârcu, ajunsă celebră în România în 2015, după un conflict verbal extrem cu Vadim Tudor, a criticat virulent AUR, partid din care ar face parte, pe liderul formațiunii și pe Diana Șoșoacă.

"Diana Șoșoacă, este și ea, ca și Simion, un eșec al istoriei. Poate o fi bună ca avocat, nu știu, dar la tribuna senatului nu are ce căuta. Păcat, sunt femeie, sunt feministă convinsă, dar nu pot agrea astfel de doamne în politică. Tot răul spre bine, însă. O mai suportăm doi ani. Apoi, adio, doamna, Șoșoacă! Du-te cu George!", a declarat Anca Cârcu.

Ulterior, Simion a declarat că autoarea criticilor n-ar fi membră AUR. "Acestei Ancuța Cârcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR. Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate femeile certate cu legea. Femeia asta a fost prostituată, din câte știu”, a declarat George Simion pentru publicația Fanatik.

Ulterior, Cârcu a scris pe pagina de Facebook urmărită de peste 180.000 de oameni că-l dă în judecată pe Simion. "Domnule Simion, văd că adevărul vă supără. Din lipsă de argumente, ați ales să atacați josnic. Ne vedem la tribunal! P.S.: Poate vă apară colega Șoșoacă".

Anca Cârcu se prezintă pe Facebook drept președinta Consiliului Național al

Partidului Regalist Român.

Femeia a avut un conflict similar în 2015 cu Vadim Tudor, cei doi analizând într-un limbaj foarte dur, în direct la TV, adeziunea Ancăi Cârcu la PRM. Evenimentul mediatic a propulsat-o pe Anca Cârcu în atenția opiniei publice.

Liderul PRM a numit-o, de asemenea, "prostituată" și a pierdut apoi procesul care i-a fost intentat pentru calomnie. Cârcu a renunțat la despăgubirile materiale cerute după ce starea de sănătate a lui Vadim s-a deteriorat, iar politicianul a murit spre sfârșitul anului 2015.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News