George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”

Sambata, 25 Iunie 2022, ora 11:30 11504 citiri
George Simion a dezvăluit identitatea viitoarei sale soții FOTO Facebook/George Simion

Președintelui AUR, George Simion, a făcut publică identitatea viitoarei sale soții printr-o postare publicată sâmbătă, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a precizat că ”variantele de soții” prezentate până acum de presă nu au coincis cu realitatea și au ”amuzat-o teribil” pe adevărata viitoare doamnă Simion.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, este mesajul liderului AUR postat sâmbătă pe Facebook, alături de o fotografie în care Geroge Siomion apare alături de viitoarea sa soție.

Președintele AUR, George Simion, a anunțat data la care a programat nunta cu logodnica sa, sâmbătă, 11 iunie, într-o postare pe Facebook.

Acesta a precizat că evenimentul va avea loc pe 27 august și i-a invitat pe români să fie prezenți.

George Simion a indicat și locația, satul Oveselu din județul Vâlcea:

"Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!"

"Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți.", a scris George Simion pe Facebook.

La începutul lunii martie 2022, se specula că logodnica lui George Simion este o anume Iulia, tânăra alături de care liderul AUR a apărut pentru prima dată împreună pe rețelele de socializare, adunând imediat mii de like-uri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News