George Simion, după consultările AUR cu Iohannis: „Nu a scos mai mult de trei cuvinte”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 14:25 7481 citiri
Liderii AUR George Simion și Claudiu Târziu l-au criticat pe Klaus Iohannis FOTO Facebook / Claudiu Târziu

Co-preşedintele AUR George Simion a declarat luni, 22 noiembrie, după consultările de la Palatul Cotroceni, că preşedintele ”nu a scos mai mult de trei cuvinte”. AUR anunţă că nu va gira un astfel de guvern PNL-PSD-UDMR. ”În acest moment, suntem singura formaţiune de Opoziţie care a fost prezentă la Cotroceni”, a spus Simion.

”Astăzi au avut loc nişte pseudo-consultări, preşedintele Klaus Iohannis nu a scos mai mult de trei cuvinte”, a spus Simion, arătând că AUR este singurul partid din Opoziţie care s-a prezentat la aceste consultări.

AUR spune că nu va gira un astfel de guvern PNL-PSD-UDMR.

”În acest moment, suntem singura formaţiune de Opoziţie care a fost prezentă la Cotroceni”, a mai spus Simion.

La rândul lui, copreşedintele AUR Claudiu Tîrziu a spus că au mers la Cotroceni pentru a-i spune preşedintelui că societatea este divizată pe tema certificatelor digitale, care reprezintă ”un element de segregare şi discriminare”. Tîrziu a arătat că i-au propus preşedintelui să organizeze un referendum pe tema vaccinării şi a introducerii certificatului.

”Domnul preşedinte ne-a spus că referendumul este consultativ”, a spus el, acuzându-l pe şeful statului că nu ia decizii în favoarea românilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News