George Simion vrea să ajungă președintele României cu ajutorul unui fost consultant PSD. Obiectivul liderului AUR pentru alegerile din 2024

Duminica, 20 Februarie 2022, ora 22:03 6527 citiri
George Simion, copreședinte AUR FOTO Facebook/ George Simion

George Simion, copreședintele AUR, a cooptat în echipa sa un consultant politic cu expertiză internațională, care a lucrat și cu PSD.

Este vorba despre Anton Pisaroglu, potrivit ziuanews.ro.

Obiectivul principal al lui Simion ar fi acela de a aborda dintr-o poziție de forță anul electoral 2024, pentru care țintește fotoliul prezidențial, mai scrie sursa citată.

"În calitate de copreședinte al AUR sunt în măsură să vă confirm informația că eu și partidul am început recent colaborarea cu consultantul politic Anton Pisaroglu. Vă mărturisesc faptul că am plecat de la necesitatea de a organiza mult mai eficient și profesionist imaginea la nivel internațional a partidului prin conturarea unei strategii coerente de comunicare cu partenerii din Europa, Statele Unite, Israel și de poziționare a partidului în arhitectura formațiunilor politice relevante la nivel internațional. Așa cum mă cunoașteți cu toții, eu sunt un om simplu, înțeleg nevoile poporului, pun umărul să ajut acolo unde frații mei au nevoie de mine, dar, de asemenea, înțeleg și atunci când este nevoie să cer ajutor pentru a putea promova interesele țării mele în plan internațional la cel mai înalt standard de profesionalism.

La ora actuală în România nu există un consultant politic cu mai multă experiență reală și relevantă în campanii prezidențiale în toată lumea în afară de Anton. Acum două săptămâni m-am întâlnit cu Anton la Paris și a participat alături de mine la întâlnirea cu românii noștri din Paris. Pot să vă spun că este un mare patriot care înțelege foarte bine nevoile poporului român și mă bucur că ni s-a alăturat", a declarat George Simion pentru ziuanews.ro.

Și consultantul politic a confirmat colaborarea.

Anton Pisaroglu este CEO al companiei H5 Strategies, vicepreședinte al Romanian American Business Council, a fost consilier onorific pe probleme internaționale și șef de campanie al Vioricăi Dăncilă. A condus mai multe campanii prezidențiale în Africa, cu expertiză pe plan internațional, iar în prezent derulează proiecte în Europa, Africa și Asia, informează sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com