Soția lui George Simion, despre alerta de la nuntă: ”Noi suntem bomba aici. Atât!”

Autor: N.G.
Sambata, 27 August 2022, ora 19:43 8044 citiri
Imagine de la cununia civilă

Amenințarea cu bombă de la nunta liderului AUR, George Simion, nu a afectat petrecerea din localitatea Măciuca, județul Vâlcea.

Mesajul anonim primit de poliție anunța că o bombă a fost plasată chiar în hotelul mirilor, însă pirotehniștii au verificat cu atenție toată zona și nu au găsit nimic. Persoana care a transmis mesajul este căutată pentru a fi sancționată.

Întrebată de reporteri despre amenințarea cu bombă, soția lui Geroge Simion, Ilinca, a avut un răspuns original: „Unde a fost? Noi suntem bomba aici. Atât”

De la căldură, de la emoții, tot la slujba religioasă, una dintre cele 10 nașe a leșinat. „De asta am pus și atâtea perechi de nași, dacă se întâmplă ceva, să mai avem nași, să putem continua nunta”, a spus Simion, potrivit Pro TV.

Mii de curioși au venit sâmbătă la Măciuca, în județul Vălcea, să participe la eveniment. Cifra este însă departe de numărul de 10.000 de persoane anunțat anterior de George Simion.

Nuntașii au mâncat și au băut gratis, pe baza unei brățări galbene care le-a asigurat accesul pe câmpul dedicat petrecerii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News