George Simion, despre Vladimir Putin: ”Este un criminal care își iubește patria. Trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia şi după aia discutăm de la egal la egal”

Luni, 14 Februarie 2022, ora 23:14 6486 citiri
George Simion, liderul AUR FOTO Facebook/ George Simion

Preşedintele AUR, George Simion, a spus luni seară, 14 februarie, despre liderul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, că este ”un criminal” care îşi iubeşte patria.

Simion a mai precizat că România respectă cultura rusă, dar trebuie să recupereze tezaurul şi Basarabia.

George Simion a declarat, luni, la Antena 3 că va face tot ce va putea pentru a condamna ”agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU”.

”În calitatea mea de demnitar voi face tot ce ţine de mine pentru a condamna agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU şi o să fac lucrul ăsta în scurt timp, o să iau măsuri alături de omologii mei, sunt preşedintele Comisiei de prietenie România - Polonia”, a declarat Simion.

Întrebat dacă îşi menţine punctul de vedere că Vladimir Putin este un criminal, Simion a declarat că liderul Federaţiei Ruse îşi iubeşte poporul, dar că este un criminal.

”Este şi uitaţi că vrea să facă crime în continuare. Îşi iubeşte poporul, ar fi bine să avem şi noi conducători care îşi iubesc poporul, dar Vladimir Putin este criminal (...) Respectăm cultura rusă, desigur, dar trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia şi după aia discutăm de la egal la egal”, a declarat Simion.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News