George Simion vrea acces cu brățară la nunta sa: ”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa”

Miercuri, 03 August 2022, ora 14:44
9208 citiri
George Simion vrea acces cu brățară la nunta sa: ”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa”
George Simion alături de viitoarea lui soție FOTO Facebook/ George Simion

George Simion, liderul AUR, a oferit noi detalii despre nunta sa, ce va avea loc în luna august, într-o comună din județul Vâlcea, la care se așteaptă să participe peste 10.000 de persoane.

De asemenea, Simion a spus că va fi ”o serbare câmpenească”, nu o nuntă, și că accesul se va face pe baza confirmărilor, iar invitații vor primi brățări în acest sens.

”Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat.

Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a spus George Simion la Antena 3.

Niciun parlamentar nu va participa la nunta lui Simion

George Simion a mai spus că și-a invitat toți colegii parlamentari, încă crede că ”s-a dat ordin să nu participe” deoarece niciunul nu a confirmat.

”Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional. Vine doar cine vrea. Naşii şi rudele apropiate o să se ocupe de sarmale şi de masa nuntaşilor.

Vom avea sarmale şi grătar. Colegii mei parlamentari vor amenaja câteu un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. O să vină mulţi meşteşugari şi mulţi oameni conectaţi cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea diferite atracţii la care pot participa, ca la un festival”, a mai spus Simion.

Liderul AUR a adăugat că va petrece luna de miere în Maramureș și că a invitat inclusiv colegii de la UDMR pentru că ”nu le-a luat cetățenia încă”.

”Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă", spunea George Simion la sfârșitul lunii iulie.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#george simion nunta, #George Simion AUR, #nunta , #Stiri George Simion