Întrebările lui George Simion pentru Zelenski. Ce au înțeles susținătorii AUR din invadarea Ucrainei

Vineri, 01 Aprilie 2022, ora 03:30
20107 citiri
Întrebările lui George Simion pentru Zelenski. Ce au înțeles susținătorii AUR din invadarea Ucrainei
George Simion, liderul AUR FOTO Facebook/ George Simion

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a anunțat că se va adresa Parlamentului României în decursul săptămânii viitoare, iar George Simion, liderul AUR, nu a pierdut ocazia de a ridica problema în mediul online în fața fanilor săi.

Mai exact, Simion a postat două fotografii, una cu el și una cu Zelenski, comentând că ar exista o asemănare fizică între cei doi, cu mențiunea că ”speră că nu”. Mai apoi și-a întrebat simpatizanții la ce întrebări ar trebui să răspundă Zelenski când se va adresa României.

Postarea a adunat peste 10.000 de comentarii, iar răspunsurile arată exact ce au înțeles fanii lui Simion despre invazia Rusiei din Ucraina.

Învinuirea lui Zelenski pentru războiul din Ucraina

Mulți dintre fanii lui Simion consideră că Zelenski este vinovat direct sau indirect pentru acest război și vehiculează diverse teorii, de la laboratoare ce produc arme biologice în Ucraina care au atras furia lui Putin, până la vina aruncată asupra lui pentru că nu cade la pace cu Rusia.

”1. De ce nu a căutat o modalitate pașnică de a evita conflictul armat?

2. De ce a tot insistat ca toate țările să fie antrenate în conflictul lui?”

”Cred ca parlamentul ar trebui să fie gol în acea zi. Ce să spună acest actor: că deține teritorii furate, că a interzis limba Română în școli, că se află sub tutela întunecaților și a pornit un război impus de forțele sataniste? Că a permis experimente biologice în laboratoare clandestine, pentru exterminare?

NU are ce căuta pe teritoriul României și nici în Parlament!”

”Dacă își asumă moartea copiilor pe care el i-a omorât prin incapacitatea lui de a negocia și ceda în favoarea poporului care acum suferă deciziile lui incompetente”

”Când va recunoaște oficial Ucraina

existența celor 500 de mii de români și dreptul lor la educație în limba română?”

”Trebuie să nu fie primiți refugiații și nici Volodimir. Acesta să intre numai cu retrocedarea teritoriilor românești. Altfel să fie arestat pentru răul pe care l-a făcut și predat autorităților ruse”

”Să se ducă naibii cu naziștii lui cu tot! Și în primul rând să nu-l aplaudați!”

”Dacă își iubește cu adevărat poporul de ce a băgat Ucraina în război?”

”Dacă vine Zelenski în parlament la București aș vrea să îi pună întrebările doamna Diana Șoșocă pentru că dumneaei știe ce întrebări să-i pună, poate îi vine mintea la cap la marioneta asta globalistă, copil prost ce e, comandat de șacali,, Iluminați cursului,, care comandă lumea”

”De ce a permis să se dezvolte pe teritoriul Ucrainei arma biologică? Sunt sigura că nu era " vizitat" de rusi, dacă nu exista acel laborator!”

”Trimite-l pe actorul asta măscărici acasă și să-și ia cu el și ucrainenii lui”

”Păi întrebați-l de batalionul nazist al armatei. Cum de însemnul nazist nu este ilegal în Ucraina? Că doar el cere lumii întregi să interzică semnul Z”, sunt doar câteva dintre zecile de mii de comentarii.

George Simion, luat peste picior

Deși considerabil mai puține, există și comentarii de la oameni care îl critică sau ironizează pe George Simion. Aceștia i-au transmis că nu se poate compara vreodată cu președintele Zelenski și că adevăratul bufon este Simion.

”Stai liniștit că nici nu se pune problema. Ești sub nivelul oricărui portar al oricărei administrații prezidențiale occidentale”

”Cu Putin aduci puțin, doar că tu ești la început. Pentru binele României, sper să nu ajungi să deții prea multă putere”

”Simioane, poți sta liniștit! Tu nu semeni decât ură și prostie. E, totuși, ridicol gândul că ar exista cineva care te compară cu un bărbat, de aia eu presupun că "unii" sunt doar niște voci din capul tău. Dar există medicamente pentru asta!”

”Georgel, în primul rând cred că tu trebuie să răspunzi la multe întrebări...Dar nu o vei face, circul îți mănâncă tot timpul”

”Știu că este o afirmație ironică, dar asemănarea nu este deloc izbitoare, de fapt nu există asemănare. Zelenski este președintele Ucrainei și un erou mondial; Domnul deputat Simion are interdicție în Moldova și e lăsat să se maimuțărească în Parlamentul României de un stat nepăsător”

”Stai liniștit boss, acela a fost actor și acum este președinte! Tu ai fost fan la peluză, iar acum bufon în parlament! Cum ar spune duoamna Veorica: fă un exercițiu de “imagine”….dacă ai cu ce!”

”Dacă erai tu în locul celui cu care te compari și veneau rușii, erai fugit demult în Costa Rica”, sunt câteva dintre comentariile îndreptate împotriva lui Simion.

Avantajul Rusiei în războiul din Ucraina se micșorează. „Kievul încă poate câștiga războiul“
Avantajul Rusiei în războiul din Ucraina se micșorează. „Kievul încă poate câștiga războiul“
După ce Congresul american a aprobat săptămâna aceasta un mult așteptat ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, Rusia a jubilat că armamentul occidental avansat nu va putea...
Zelenski nu-i iartă pe cei 112 congresmeni americani care au votat împotriva ajutorului pentru Ucraina. Ce mesaj le-a transmis liderul de la Kiev
Zelenski nu-i iartă pe cei 112 congresmeni americani care au votat împotriva ajutorului pentru Ucraina. Ce mesaj le-a transmis liderul de la Kiev
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a bătut obrazul celor 112 congresmeni americani care nu au votat în favoarea noului ajutor militar trimis de Washington Kievului, în contextul în...
#George Simion AUR, #Volodimir Zelenski, #razboi Ucraina , #AUR