Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Dragnea, Maior si Dancu, invitatii FRF la meciul de fotbal Irlanda de Nord-Romania

Luni, 15 Iunie 2015, ora 21:20
5712 citiri
Dragnea, Maior si Dancu, invitatii FRF la meciul de fotbal Irlanda de Nord-Romania
Foto: B1TV / gsp.ro

Liviu Dragnea, condamnat in dosarul Referendumul, George Maior, fost director al SRI si viitor ambasador in SUA, si sociologul Vasile Dancu au fost prezenti, sambata, la Belfast, pentru a urmari din tribune meciul Irlanda de Nord-Romania. FRF explica de ce a achitat costurile pentru Maior si Dancu.

Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca fostul director SRI a ajuns la Belfast impreuna cu Vasile Dancu, cei doi calatorind cu charter-ul echipei nationale.

Iohannis a semnat decretele de numire a mai multor ambasadori, nu si a lui George Maior

Ponta e urmarit penal, PSD-ul fierbe, Dragnea...a plecat din tara

Ei au fost cazati la acelasi hotel cu jucatorii romani, la fel ca si Liviu Dragnea si presedintele ANAF, Gelu Diaconu.

"Am fost prezent la meciul Romaniei de la Belfast, in avionul nationalei de fotbal, in calitate de invitat al FRF, sunt consultant al FRF, am fost cel care a elaborat dosarul pentru castigarea gazduirii unui meci din cadrul Euro 2020 si am un contract de dezvoltare de programe pentru FRF. Nu este treaba mea cine merge la meci, nationala poate fi sustinuta de orice spectator. Au fost si alti spectatori. Nu a fost nicio intalnire cu nimeni, nicio politica, toata lumea s-a dus la fotbal, nu a fost nicio treaba", a declarat Vasile Dancu pentru sursa citata.

Sociologul este presedintele IRES, institutul care a oferit consultata pentru dosarul de candidatura a Romaniei la gazduirea unor meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020 si a fost partener al FRF la intocmirea "Planului strategic pentru dezvoltarea fotbalului din Romania 2015-2020".

Surse din FRF au declarat pentru agentia citata ca federatia a platit cazarea doar pentru Maior si Dancu si le-a permis acestora sa mearga cu avionul echipei nationale, fara a achita si alte cheltuieli suplimentare.

"Liviu Dragnea a fost prezent doar la partida, avand in vedere implicarea sa in proiectul de dezvoltare a infrastructurii sportive din Romania si in organizarea Euro-2020. Domnul George Maior a fost invitatul personal al presedintelui FRF (Razvan Burleanu, n.red.) ", a declarat, luni, Gabriel Berceanu, seful Departamentului de comunicare al FRF.

Romania, egal cu Irlanda de Nord

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Maior Dragnea Dancu meci Irlanda, #George Maior invitat FRF , #SRI
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza Unu' fugit pe-afara
Unu' fugit pe-afara
rank 5
Numai in Romania