Seful P&G i-a platit lui Copos mii de euro pe cazarea la Crowne Plaza

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 17:00
2097 citiri
Seful P&G i-a platit lui Copos mii de euro pe cazarea la Crowne Plaza

Directorul executiv al Procter & Gamble, Bob McDonald, a fost cazat pentru doua nopti la hotelul Crowne Plaza, detinut de omul de afaceri George Copos.

Impreuna cu echipa sa, seful P&G ar fi putut sa plateasca aproximativ 6.400 de euro pentru cele doua nopti de cazare, potrivit calculelor ZF.

McDonald a fost cazat in apartamentul prezidential de la Crowne Plaza, ce costa intre 279 si 357 de euro, iar echipa sa a dormit in camere standard de 145 de euro pe noapte.

In total, pentru sederea la hotelul de 5 stele din Capitala, delegatia P&G ar fi trebuit sa plateasca in jur de 6.400 de euro.

Desi reprezentantii hotelului au precizat ca nu pot dezvalui suma trecuta in contractul cu Procter & Gamble, pentru cazarea lui Bob McDonald, este clar totusi ca o astfel de delegatie poate fi cazata la un hotel de 5 stele doar pentru cateva mii de euro, in plus sau in minus.

Seful Procter & Gamble s-a aflat in Romania, saptamana trecuta, pentru a inaugura noua fabrica P&G de la Urlati, impreuna cu presedintele Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cazare crowne plaza, #copos crowne plaza, #bob mcdonald procter gamble , #afaceri
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Ce stire senzationala: o delegatie a unei societati comerciale a locuit la hotel, nu in padure, si a platit pentru asta, nu a plecat pe blat, ca altii!