Seful P&G i-a platit lui Copos mii de euro pe cazarea la Crowne Plaza

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 17:00 1988 citiri

Directorul executiv al Procter Gamble, Bob McDonald, a fost cazat pentru doua nopti la hotelul Crowne Plaza, detinut de omul de afaceri George Copos.

Impreuna cu echipa sa, seful PG ar fi putut sa plateasca aproximativ 6.400 de euro pentru cele doua nopti de cazare, potrivit calculelor ZF.

McDonald a fost cazat in apartamentul prezidential de la Crowne Plaza, ce costa intre 279 si 357 de euro, iar echipa sa a dormit in camere standard de 145 de euro pe noapte.

In total, pentru sederea la hotelul de 5 stele din Capitala, delegatia PG ar fi trebuit sa plateasca in jur de 6.400 de euro.

Desi reprezentantii hotelului au precizat ca nu pot dezvalui suma trecuta in contractul cu Procter Gamble, pentru cazarea lui Bob McDonald, este clar totusi ca o astfel de delegatie poate fi cazata la un hotel de 5 stele doar pentru cateva mii de euro, in plus sau in minus.

Seful Procter Gamble s-a aflat in Romania, saptamana trecuta, pentru a inaugura noua fabrica PG de la Urlati, impreuna cu presedintele Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
ALTERNANTZA
rank 4
Ce stire senzationala: o delegatie a unei societati comerciale a locuit la hotel, nu in padure, si a platit pentru asta, nu a plecat pe blat, ca altii!