Rapidistii plang dupa Copos: Ajungem sa ne desfiintam!

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 13:18 1869 citiri

Suporterii Rapidului au ajuns sa-l regrete pe fostul patron al echipei, George Copos, simtind cum clubul din Giulesti se indreapta cu pasi siguri spre desfiintare.

Unul din liderii galeriei "visiniilor", Gigi Corsicanu, a marturisit ca "ultrasii" sunt tot mai suparati pe actualii sefi si plang dupa vremurile in care Copos conducea Rapidul.

"Patronul care este acum, din pacate, si pe el am inceput sa fim cam suprati. Am mai discutat cu el, i-am spus: Bai, Adi, iesi in fata si spune atat pot nu pot mai mult, sa vina altcineva! Mai sunt doua-treu saptamani pana sa ajungem sa ne desfiintam si nu se intampla nimic.

Este o situatie foarte dificila fiindca noii patroni care sunt acum, au ajuns acolo datorita noua. Daca nu eram acolo, dansii nu ajungeau niciodata sa fie patroni Rapidului, deci si eu ma simt vinonvat pentru sintuatia in care am ajuns si o recunosc in fata tuturor. Eu am fost de buna credinta, m-am gandit ca decat sa murim, mai bine sa mai incercam, sa castigam timp. Dar din pacate nu se apropie nimeni si, dupa tot ce s-a intamplat, am vorbit foarte frumos de domnul Copos. Cu toate greselile pe care le-a avut de-a lungul timpului a bagat foarte multi bani la Rapid.

Chiar daca a avut de castigat, si asta i-am spus-o si in fata, ca daca nu avea Rapidul nu avea facilitatile pe care le-a avut in afaceri. Toata lumea spunea insa ca daca pleaca Copos o sa fie coada de oameni care sa bage bani. Nu vine insa nimeni", a declarat Gigi Corsicanu la radio Sport Total FM.

Rapidul a fost preluat in vara de Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, insa noii patroni n-au investit bani in echipa si cauta deja alti investitori.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News