Procesul Loteria: George Copos, la verdict

Miercuri, 13 August 2014, ora 10:14 2874 citiri
Foto: bucurestiul.net

Omul de afaceri George Copos ar putea afla miercuri sentinta Tribunalului Bucuresti in dosarul Loteria I, in care este acuzat de evaziune fiscala, dupa ce a vandut catre Loteria Romana 40 de spatii comerciale.

El ar fi primit insa mult mai multi bani decat cei trecuti in acte. In acest dosar, George Copos a fost condamnat, in 29 ianuarie, de Judecatoria Sectorului 2, la patru ani de inchisoare cu executare.

In cazul in care George Copos nu va fi de acord cu sentinta magistratilor Tribunalului Bucuresti, el are posibilitatea sa conteste decizia la Curtea de Apel.

Cand ar putea afla Copos verdictul in dosarul Loteria I

Instanta i-a condamnat atunci la cate patru ani de inchisoare pe Gilio Giuzepe Roza si Stelian Ioan Ratiu, pentru evaziune fiscala, si pe Nicolae Cristea, pentru complicitate la evaziune fiscala, iar Gabriel Rogoveanu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare, pentru complicitate la evaziune fiscala.

Decizia instantei a fost atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti. George Copos si ceilalti patru inculpati au fost trimisi in judecata in iunie 2006.

George Copos este incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de trei ani si opt luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor de jucatori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News