Primul meci, primul scandal. "Valiza" a mers si in Giulesti

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 08:24
2320 citiri
Primul meci, primul scandal. "Valiza" a mers si in Giulesti

Scandalul nu putea lipsi la primul meci oficial din 2011, in Liga 1. Imediat dupa ce formatia sa, Rapid, a trecut de Unirea Urzicein, George Copos a dezvaluit ca ialomitenii aveau promise sume de bani din partea rivalelor.

Aluziile lui Copos se indreapta spre Gigi Becali si Cristi Borcea, mai ales ca echipele conduse de cei doi, Steaua si Dinamo, au imprumutat mai multi jucatori la Urziceni.

Astfel, potrivit lui Copos, stelistul Becali si dinamovistul Borcea ar fi oferit doua mii de euro pentru fiecare fotbalist, daca Unirea reusea sa incurce Rapidul in Giulesti.

"Din ce stim noi, nasii si finii au premiat fiecare jucator al Unirii cu 2000 de euro. Astazi le-am dat o palma", a spus George Copos la DigiSport, la finalul intalnirii.

Intrebat cine sunt nasii si finii, patronul Rapidului nu a dorit sa dea nume, insa a transmis ca jucatorii Urziceniului merita o prima, chiar daca au pierdut.

"Nu stiu cine sunt Nasu si Finu. Stie toata lumea, nu trebuie sa ma intrebati pe mine! Daca e vorba de Mircea Sandu? Nu, el nu are treaba! Oricum, le transmit celor doi sa le dea o prima de 1.000 de euro jucatorilor de la Urziceni, pentru ca s-au daruit extraordinar", s-a eschivat Copos.

Rapidul invinge, dar nu convinge cu Unirea Urziceni

Premierile de acest tip sunt interzise in Liga 1, Becali avand si acum suma de 1,7 milioane de euro sechestrata de autoritati dupa ce, in anul 2008, ar fi incercat sa-i stimuleze pe jucatorii Universitatii Cluj.

M.D.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#caz valiza Giulesti, #Copos acuza Becali Borcea, #jucatori Unirea premiati Becali Borcea, #Rapid victorie Unirea urziceni , #Rapid
Comentarii
Poza khachaturian
khachaturian
rank 1
bai copos daca aveai singe-n instalatie dupa meci trebuia sa mergi in vestiar la cei din urziceni si sa le pui pe masa cite o mie de euro pt fiecare fotbalist care a evoluat in partida cu rapid