O noua lovitura grea pentru Copos

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 15:46 4280 citiri
Foto: Cotidianul

George Copos a fost dat in judecata de fostul sau club, Rapid.

Formatia giulesteana l-a actionat in instanta pe Copos, pentru recuperarea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari din Dosarul Transferurilor, relateaza Mediafax.

Rapid se afla in insolventa si, conform procedurilor legale in vigoare, patronul clubului, Adrian Zamfir, este obligata sa incerce recuparea tuturor sumelor datorate.

"Curtea de Apel Bucuresti, in hotararea din Dosarul Transferurilor, afirma ca Rapid a fost prejudiciat cu 1,3 milioane de dolari de catre George Copos in urma transferurilor jucatorilor Cristian Dulca si Florin Bratu. Hotararea penala nu face o distinctie intre SC FC Rapid SA, actuala societate care administreaza clubul, si AFC Rapid, asociatia care administra gruparea la momentul realizarii celor doua transferuri. Instanta este singura in masura sa stabileasca daca actuala societate are de recuperat prejudiciul respectiv sau nu", noteaza sursa citata.

La inceputul lunii martie, George Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii