Masonul Cristescu, invins de Copos: "E incredibil ce mi-a facut!"

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 22:57 5412 citiri

Nicolae Cristescu, omul de afaceri care a vrut sa cumpere clubul Rapid, s-a recunoscut invins de George Copos.

Cristescu spune ca fostul vicepremier a tergiversat negocierile pentru a afla daca echipa din Giulesti va ramane in Liga 1 iar acum, cand acest lucru are sanse mari sa se realizeze, a renuntat la vanzare.

"Este incredibil cum m-a tinut Copos pana in acest moment, doar ca sa afle decizia pe care o va lua maine Comitetul Executiv. Incredibil ce mi-a putut face! In prezent sunt slabe sperante sa mai cred ca pot cumpara clubul. Am cheltuit o groaza de bani cu avocatii si degeaba. Am vrut sa ajut echipa cu ce am putut. Chiar ieri m-am intalnit cu opt jucatori, toti din Liga 1, care vroiau sa vina la Rapid indiferent de esalonul in care va juca echipa, baieti de caracter.

Nu poate fi vorba niciodata de o asociere intre mine si Copos. Chiar ieri m-am vazut cu el si nu mi-a spus nimic despre faptul ca va trimite o scrisoare la FRF. Sambata se va juca meciul amical de la Tartasesti, apoi vom lua masa impreuna si cam asta a fost. Sunt de-a dreptul dezamagit ca s-a intamplat asa ceva!", a spus Cristescu pentru Digi Sport.

Mai mult de o luna au negociat Nicolae Cristescu si George Copos, ei ajungand de multe ori la un acord.

Rapid cere oficial sa joace in Liga 1

Totusi, inainte de a semna actele avocatii descopereau noi probleme si discutiile se reluau.

Nicolae Cristescu nu este primul om de afaceri pacalit de Copos, nume ca Jean Valvis, Lutz Stache, Fathi Taher sau Gruia Stoica esuand in tentativele lor de a prelua gruparea giulesteana.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News