Lovitura de teatru la Rapid: Ultimul cartus al lui Copos

Luni, 08 Iulie 2013, ora 21:41 4833 citiri
Foto: catavencii.ro

George Copos a cedat, luni, clubul Rapid catre oamenii de afaceri Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, conform unui anunt facut de Dumitru Dragomir, insa a reusit sa-si pastreze influenta desi in acte nu va mai figura printre actionari sau oficiali.

Pe banii lui Zamfir si Cristescu, George Copos va controla in continuare clubul Rapid prin intermediul Adunarii Generale a creditorilor, informeaza postul Digi Sport.

Noii patroni ai Rapidului nu vor putea lua nicio decizie fara acordul Adunarii Generale, din care fac parte oamenii de incredere ai lui Copos, precum Ioan Taban, contabila Maria Dinca si alti reprezentanti ai firmelor fostului patron din Giulesti.

In plus, varianta schimbarii acestor oameni este conditionata de plata tuturor creantelor in valoare de 20 de milioane de euro (pana la aprobarea planului de reorganizare).

Sursa citata mai sustine ca Zamfir si Cristescu nu vor putea realiza nici macar transferuri fara sa aiba acordul lui Ioan Taban, mana dreapta a lui Copos.

Dragomir face dezvaluiri: Rapid s-a vandut, dar nu lui Cristescu! Iata cine e noul sef din Giulesti

Prin intermediul Adunarii Generale a creditorilor, George Copos va avea un cuvant greu de spus in activitatea de zi cu zi a clubului, insa, in acelasi timp, va putea stabili si viitorul giulestenilor.

Rapid va afla abia in luna septembrie daca planul de reorganizare va fi aprobat. Se estimeaza ca echipa ar putea iesi din insolventa in aproximativ doi ani, daca toate platile vor fi respectate.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News