George Copos, eliberat conditionat

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 15:46 14023 citiri
Foto: Hepta.ro

George Copos va fi eliberat conditionat, au hotarat marti magistratii de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este una definitiva.

Fostul patron al Rapidului, care era condamnat la 4 ani de inchisoare in doua dosare, a obtinut eliberarea mai devreme pentru ca a scris 5 carti, a muncit la atelierul de tamplarie si s-a inscris la toate activitatile Penitenciarului Rahova, conform Romania TV.

De asemenea, Copos a beneficiat de reducerea pedepsei cu o treime deoarece are peste 60 de ani.

Eliberarea lui Copos se va produce de indata ce actele semnate de magistrati vor ajunge la Rahova.

George Copos cere eliberarea din inchisoare: Ce i-a spus judecatorului

La sfarsitul lunii ianuarie, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a lui George Copos, dar cererea omului de afaceri a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 5.

Copos a contestat hotararea Judecatoriei Sectorului 5 si Tribunalul Bucuresti i-a dat azi castig de cauza.

Un an si o luna a stat Copos in spatele gratiilor.

In luna martie a anului trecut, George Copos a fost condamant la 3 ani si 8 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor pentru implicarea in tranzactii ilegale cu fotbalisti, iar apoi, in luna august a lui 2014, a fost condamnat la 4 ani in Dosarul Loteria I, pentru afaceri cu Loteria Romana ce au prejudiciat statul cu peste un milion de euro.

George Copos e primul dintre cei 8 condamnati in Dosarul Transferurilor ce paraseste inchisoarea. Eliberarea fostului proprietar al clubului din Giulesti vine la doar 5 zile dupa cea a lui Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News