George Copos are un nou dosar la DNA

Luni, 24 Septembrie 2007, ora 18:52 1780 citiri

Fostul vice-ministru George Copos este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un nou dosar.

Avocatul lui Copos, Gheorghita Mateut, a afirmat, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca noul dosar in care omul de afaceri va fi cercetat se afla in cercetare preliminara la Sectia I a DNA, dar ca inca nu cunoaste care este obiectul acestui dosar.

"S-a comunicat doar ca e alt dosar si ca se efectueaza acte premergatoare, dar nu ni s-a spus care e obiectul dosarului si despre ce este vorba. Nu ni s-a spus nimic, e circul de pe lume. Nu ni s-a spus pe cine vizeaza, nici ce obiect are, ni s-a spus doar ca se fac acte premergatoare si ca e la Sectia I a DNA", a declarat pentru NewsIn avocatul Gheorghita Mateut.

- George Copos a fost chemat la DNA

Avocatul Mateut a dezmintit faptul ca George Copos ar fi fost chemat la DNA pentru dosarul Loteria II, in care liderul PC, Dan Voiculescu este cercetat pentru spalare de bani. "Nu a fost chemat pentru dosarul cu Voiculescu. A fost chemat pentru un nou dosar in care nu cunoastem obiectul sau pe cei vizati", a explicat avocatul Mateut. Avocatul a amai adaugat ca lui Copos i s-a comunicat doar ca se fac acte premergatoare in acest nou dosar si a semnat procesul-verbal de luare la cunostinta.

Totodata, Mateut a mai precizat ca este posibil ca fostul vicepremier sa mai fie chemat la DNA in cursul saptamanii pentru a fi audiat in aceasta noua cauza. "Nu a fost audiat, urmeaza ca saptamana aceasta sa fie chemat la audiere. Urmeaza sa i se comunice, nu i s-a comunicat nimic. Asa am crezut si eu, ca e chemat pentru dosar si nu a fost asa, urmeaza sa se repete procedura de citare. Nu pot sa va spun pentru ca nu stiu nici eu mai mult", a conchis avocatul lui George Copos.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News