Fiica lui Copos ia locul tatalui sau la conducerea firmei care detine hotelul Hilton

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 20:09 5240 citiri

Alexandra Copos, fiica lui George Copos, a preluat functia de presedinte-director general pe care acesta o detinea la Athenee Palace, firma care detine hotelul Hilton, dupa ce omul de afaceri a fost incarcerat marti dupa ce instanta l-a condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Bursei de Valori, unde Athenee Palace este listata, Consiliul de Administratie al firmei s-a reunit marti si a votat numirea Alexandrei Copos ca presedinte-director general, dupa ce tatal sau a demisionat din aceasta functie.

Anterior, Alexandra Copos era vicepresedinte al Consiliului de Administratie al firmei.

Athenee Palace Hilton este clasificat la cinci stele si face parte din Ana Hotels. Pe langa Hilton, Copos detine hotelul Crowne Plaza, tot din Bucuresti, precum si trei unitati in Poiana Brasov (Sportul, Poiana si Bradul, toate clasificate la trei stele), si doua in Eforie Nord (Astoria, de trei stele, si Europa, de patru stele).

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica si Jean Padureanu, condamnati definitiv la inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori, au fost dusi, marti seara, la Penitenciarul Rahova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News