Dosarul Loteria a fost amanat

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 12:06 546 citiri

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat, marti, pentru data de 10 decembrie, procesul in care George Copos este judecat pentru infractiuni economice in dosarul "Loteria".

Decizia a fost luata dupa ce George Copos a cerut un termen in vederea angajarii unui aparator, informeaza Agerpres.

Procesul a fost preluat de Sectia penala a ICCJ dupa ce completul de noua judecatori a admis recursul Parchetului si a decis continuarea procesului la Sectia penala.

La 6 iunie 2006, procurorii anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata in stare de libertate a lui George Copos.

El este acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, prin care a prejudiciat bugetul de stat cu peste un milion de euro, in urma unor tranzactii realizate cu Compania Nationala Loteria Romana.

In dosar au mai fost trimisi in judecata Roza Gilio Giuzepe, cetatean roman, actionar la societatile Ana Electronic, Ana Group, Ana Pan, administrator unic director la RomTour GM Impex SRL, membru fondator al Fundatiei 'ProRapid' si Ioan Ratiu Stelian, administrator la Transilvania International SRL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News