Copos se revolta: O secunda de scandare anti-Dragomir costa 666 lei

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 20:26
1272 citiri
Copos se revolta: O secunda de scandare anti-Dragomir costa 666 lei

George Copos contesta decizia Comisiei de Disciplina a LPF de a amenda Rapidul in urma meciului de la Mioveni pentru scandari ale galeriei impotriva lui Dumitru Dragomir.

Patronul "visiniilor" a remis vineri un comunicat amplu pe blogul personal si pe site-ul oficial al Rapidului in care acuza deciziile forului condus de "Corleone".

"In urma raportului de joc intocmit de observator, orice om de bun simt poate trage concluzia ca a fost vorba despre un meci desfasurat in deplina normalitate, fara incidente, nici din partea jucatorilor, nici din partea oficialilor. Nici un motiv de tensiune. Cu toate acestea, efectele produse de acest raport sint naucitoare: ca urmare a unui joc fara nici o problema, FC Rapid este sanctionata de Comisia de Disciplina a LPF cu plata unei amenzi de 10.000 lei ! Motivatia este aceea ca "in minutul 16 galeria echipei Rapid a scandat pentru un interval de 20 DE SECUNDE 'M... Dragomir' iar, in minutul 61 aceiasi galerie a scandat 'Mitica la puscarie' pentru un interval de 15 SECUNDE.

Despre durata scandarilor: un meci de fotbal are minim 90 de minute, adica 5.400 de secunde. Timp de 5.365 de secunde 'galeria Rapidului a cantat si a scandat incurajari pentru propria echipa.' - ne spune acest lucru Raportul de Observare. Timp de 15 secunde, adica timp de 0,0065 % din timpul de joc, undeva, in stadion, unii au scandat impotriva domnului 'D'. Deci, pentru 0,0065 % din timpul de joc in care s-a scandat "anti", FC Rapid trebuie sa plateasca o amenda de 10.000 lei!

Despre costul unei secunde de scandare 'anti': ma intreb: daca s-ar fi scandat 'anti' intr-una, timp de 90 de minute, amenda ar fi fost de 3.600.000 lei, potrivit Regulii de Trei Simple? Adica minutul de scandare impotriva domnului 'D' este de 666,666 lei ? Ce ciudat, secunda de scandare 'anti domnul 'D'' este de 666 lei. Coincidenta? 666, numarul biblic al Fiarei!", se arata in comunicatul lui Copos.

Steaua, Dinamo si Rapid, amendate drastic de LPF

Steaua, Dinamo si Rapid au fost amendate, joi, de Liga Profesionista de Fotbal pentru incidentele create de suporteri la meciurile din etapa a 27-a a Ligii 1.

C.F.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#george copos, #proteste anti Dragomir, #Rapid amenda LPF , #Rapid