Copos pariaza in continuare pe Sumudica

Marti, 15 Martie 2011, ora 14:30
1514 citiri
Copos pariaza in continuare pe Sumudica

George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ca nu ia in calcul o eventuala demitere a antrenorului Marius Sumuduca, activitatea acestuia urmand a fi analizata abia la finalul acestui sezon.

"Marius Sumudica este un om de caracter si un bun tehnician. Am incredere in el, in continuare. Desigur, sufar atunci cand planurile lui nu ies asa cum ne dorim. Dar asta nu ma face sa ma indoiesc fundamental de el. Parerea mea este ca un antrenor trebuie sa aiba obiective clare, sa fie lasat sa si le pregateasca asa cum crede el ca este mai bine, iar la sfarsitul mandatului - sa isi prezinte performanta. Acela este momentul in care se decide relatia clubului cu antrenorul: continua sau nu.

Asa va fi si relatia noastra cu Marius Sumudica. Va avea, in continuare, sprijinul nostru, pentru a - si asigura stabilitatea si continuitatea in pregatire. Parerea mea personala este ca Marius are toate cele trebuitoare pentru a ne duce in Europa si sunt convins ca o va face. Poate nu din postura de campioni, desi mingea de fotbal este intotdeauna rotunda. Dar, precis, din postura unei echipe clasate intre primele. Asa ca toate comentariile acide din presa si din tribune referitoare la schimbari majore la Rapid sunt foc de paie si praf in vant. Vorbe de claca ! Marius Sumudica nu pleaca nicaieri. Si nici nu i se cauta inlocuitor. Asa este si corect, si eficient. In interesul Rapidului", a scris George Copos pe blogul personal.

Reactia patronului gruparii din Giulesti vine dupa ce in presa sportiva s-a speculat intens pe tema unei eventuale demiteri a lui Marius Sumudica dupa ce Rapidul a remizat in derbiul cu Dinamo si a pierdut puncte pretioase in lupta pentru titlu.

M.D.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Copos pariaza Sumudica, #Sumudica ramane Rapid, #Marius Sumudica antrenor Rapid , #Rapid