Copos neaga vanzarea Rapidului

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 14:42
2320 citiri
Copos neaga vanzarea Rapidului

Actionarul majoritar al echipei Rapid, George Copos, a negat informatiile potrivit carora ar fi vandut clubul omului de afaceri Ioan Niculae.

Seful din Giulesti spune ca nici macar n-a discutat cu patronul Astrei Giurgiu si ca informatiile aparute in presa sunt doar "minciuni si dezinformari".

"Nu stiu de unde apar astfel de informatii, dar sunt numai minciuni. Nu am vandut, astea sunt dezinformari care nu stiu cui folosesc. Nu am discutat cu domnul Niculae despre vanzarea Rapidului si nici cu altcineva", a declarat Copos pentru Mediafax.

Tranzactia a fost respinsa chiar si de presupusul cumparator, Ioan Niculae.

"Referitor la informatiile vehiculate in ultimele zile in presa sportiva in legatura cu o asa-zisa achizitie a clubului Rapid, constatam cu surprindere faptul ca opinia publica este intoxicata frecvent cu informatii false si neverificate. Facem precizarea pe aceasta cale ca nu exista nicio intentie a domnului Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, de a achizitiona clubul Rapid si nici nu s-au purtat discutii cu reprezentantii clubului pe aceasta tema", se arata intr-un comunicat de presa al Interagro.

Dolce Sport a anuntat marti ca George Copos ar fi vandut clubul Rapid omului de afaceri Ioan Niculae, care in prezent detine gruparea Astra Giurgiu.

Copos a vandut Rapidul! Iata care este noul patron al giulestenilor

Tranzactia ar fi fost realizata cu putine ore inainte ca George Copos sa afle ca e condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare de Curtea de Apel Bucuresti, in "Dosarul Transferurilor".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Copos vandut Rapid, #Ioan Niculae cumparat Rapid, #Copos inchisoare Dosarul Transferurilor , #Rapid