Copos isi pregateste iesirea din fotbal

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 16:47 2942 citiri

George Copos isi pregateste iesirea din fotbal, omul de afaceri urmand a renunta, incepand cu saptamana viitoare, la clubul Rapid.

Ceea ce a inceput ca un zvon pare sa se confirme tot mai mult, antrenorul "giulestenilor", Marian Rada, dezvaluind faptul ca va avea loc o schimbare a actionariatului.

"Avem nevoie de stabilitate la echipa. Nu trebuie sa mai existe acele convulsii interne, acele conflicte cu suporterii, incertitudinile de la nivelul conducerii. Vad ca se vorbeste intr-una de faliment, dar nu se poate pune problema asta la o echipa cum e Rapid. Am auzit si noi ca saptamana viitoare se va schimba si actionariatul. Tot pentru saptamana viitoare avem promisiuni ca se vor rezolva si problemele cu salariile restante. Promisiuni sunt, noi speram sa fie si adevarate", a explicat Marian Rada in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul a lasat sa se inteleaga si cine va fi noul conducator al echipei din Giulesti - omul de afaceri Virgil Dumitru.

"Domnul Copos nu ne-a anuntat oficial ca se retrage. La antrenamentul de sambata echipa va avea o intalnire cu Virgil Dumitru si el ne va spune concret ce se va intampla in continuare. Noi nu putem decat sa asteptam sa se rezolve problemele astea", a mai spus Rada.

Deci sa iasa din fotbal, pentru a se putea concentra asupra afacerilor, George Copos a cautat in ultimele luni un om dispus sa preia echipa.

Din cate se pare, l-a gasit in persoana omului de afaceri Virgil Dumitru, cel despre care se spunea ca vrea sa preia doar 30% din Rapid.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News