Copos incaseaza o lovitura grea

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 22:55
6377 citiri
Copos incaseaza o lovitura grea
Foto: Gazeta Sporturilor

Liga Profesionista de Fotbal da peste cap un posibil plan intocmit de George Copos. De teama unei tepe, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au luat o decizie care il va infuria cu siguranta pe patronul Rapidului.

Rapid ar putea ramane in prima liga, iar negocierile dintre George Copos si Nicolae Cristescu s-au impotmolit brusc. Mai multe voci din lumea fotbalului sustin ca acest lucru se intampla doar pentru ca George Copos doreste sa vada daca Rapid va ramane in Liga 1. In acest caz, el ar urma sa pastreze echipa.

La Liga Profesionista de Fotbal exista teama ca George Copos intentioneaza sa ramana la Rapid doar pentru a incasa banii din drepturile de televizare, pentru ca din toamna clubul sa intre in faliment.

Din acest motiv, LPF a decis sa sisteze orice plata catre clubul Rapid, in cazul in care acesta va ramane in prima liga.

Banii din drepturile de televizare se impart, in mod obisnuit, in doua transe: una vara si cealalta iarna, insa cei de la LPF doresc ca Rapid sa aiba mai intai planul de reorganizare aprobat, iar apoi, la inceputul anului 2014 vor trimite toti banii din drepturile de televizare.

FRF a decis: Ce se intampla cu locul vacant din Liga 1

Planul de reorganizare al Rapidului va fi judecat in luna septembrie, iar daca nu va fi aprobat clubul va intra in faliment si va fi trimis in Liga a V-a.

O situatie similara se petrece si in cazul Otelului Galati, caruia LPF nu-i va plati banii din drepturile de televizare aferenti primei transe.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#George Copos Rapid, #baraj Rapid Chiajna, #plan reorganizare Rapid , #Rapid