Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Copos il ridica in slavi pe Andone

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 14:54
1140 citiri
Copos il ridica in slavi pe Andone

George Copos are numai cuvinte de lauda la adresa noului antrenor al Rapidului, Ioan Andone.

"Prin aducerea lui Ioan Andone pe banca tehnica, Rapidului i s-a intamplat alaltaieri un lucru foarte bun, care readuce in actualitate sansele noastre reale la accederea in competitiile europene.

Personal, consider ca aceasta reusita constituie "diamantul coroanei" dintr-o serie care a inceput cu dreptul de joc obtinut de Sapunaru saptamana trecuta si sper sa continue cu alte evenimente fericite.

De pilda, mi-as dori ca pe aceasta lista sa se inscrie cat de curand rezolvarea favorabila a situatiei jucatorilor Varga si Balan, in cazul carora reamintesc cu toata claritatea si responsabilitatea ca Rapidul a fost de buna-credinta. De asemenea, mi-as dori ca meciul de maine, cel de la Pitesti cu International Curtea de Arges, sa ne aduca trei puncte, care ne sunt atat de necesare. In fine, ar fi o mare bucurie pentru mine sa vad ca intreaga suflare rapidista revine la spiritul de fairplay de acum cativa ani, ca toti fanii echipei din Giulesti privesc confruntarea sportiva ca pe un spectacol, nu ca pe un jihad, asa cum o considera cativa.

Desi sunt bucuros de ceea ce se intampla in ultima vreme la Rapid, sunt totodata constient ca aceste intamplari produc in anumite zone ale fotbalului romanesc aversiuni si adversitati, iar acestea, la randul lor, favorizeaza luarea unor decizii nefavorabile. In ciuda lor, noi vom continua sa ne batem cu armele sportivitatii pentru sansele pe care le avem. Pentru ca noi trebuie sa jucam in Europa, Rapidul inseamna totusi ceva in fotbalul romanesc!

Cu speranta si cu increderea ca echipa noastra va avea un parcurs fructuos pana la sfarsitul acestei editii a campionatului, le doresc in primul rand fanilor Rapidului sa aiba un Pasti fericit alaturi de cei care le sunt dragi si ii asigur ca deciziile pe care le luam la club urmaresc inainte de orice sa le asigure lor un plus de satisfactie si de bucurie, fiindca fotbalul fara suporteri nu exista.

Jucatorilor si staff-ului clubului Rapid le doresc si lor sa petreaca sarbatoarea pascala cu bucurie, cu speranta si cu determinare in efortul lor de a fi tot mai buni, tot mai performanti.

Un Pasti linistit si imbelsugat de asemenea in casele si in sufletele tuturor oamenilor angajati intr-un fel sau altul in fenomenul fotbalistic romanesc.

Nu in ultimul rand, contestatarilor de profesie le urez ca sarbatoarea Invierii sa le aduca suflet curat si bucurie alaturi de familii, le urez ca nimeni niciodata sa nu le aduca injurii nejustificate si nemeritate nici lor, nici celor care le sunt dragi", a scris Copos pe blogul personal.

Ioan Andone a fost prezentat oficial, joi, ca noul antrenor al formatiei giulestene, cu care a semnat un contract pana in vara, cu o optiune de prelungire pentru inca trei ani.

I.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#george copos, #Ioan Andone, #Copos cuvinte lauda Andone , #stiri George Copos