Copos e distrus. Iata ce suma colosala a pierdut

Miercuri, 17 Aprilie 2013, ora 07:14 8406 citiri

Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a dezvaluit ce suma uriasa a pierdut ca urmare a problemelor cu justitia pe care le are de cativa ani.

Intr-un mesaj publicat pe blogul personal, George Copos sustine ca cifra de afaceri a holdingului pe care il detine a scazut cu 100 de milioane de euro.

"In cei 7 ani de cand incerc sa demonstrez in instanta ca acuzatiile care imi sunt aduse sunt neintemeiate, societatile din Holdingul ANA au pierdut cam 100.000.000 euro anual din cifra de afaceri, adica vreo 700.000.000 euro in total. La aceste sume noi am fi platit circa 350.000.000 euro taxe si impozite la bugetele statului. Nu a mai fost cazul - reducandu-se volumul afacerilor s-a redus corespunzator si cuantumul taxelor si impozitelor platite. Statul a pierdut sumele cu pricina", a precizat George Copos.

In plus, Copos afirma ca in jur de 2.000 de persoane au ramas fara un loc de munca tocmai din acest motiv.

"Noi am pierdut totodata vreo 2.000 de locuri de munca. Acum de soarta lor se ocupa, probabil, tot statul. Si alti oameni de afaceri romani trec prin aceiasi experienta. Asa ca stau si ma intreb: cine are de profitat din distrugerea capitalului autohton? Statul? Nu cred. Angajatii? Nici atat. Investitorii? Sa fim seriosi! Atunci cine? Mister!", a adaugat Copos.

George Copos a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala.

Totodata, Copos a primit o condamnare de trei ani de inchisoare si in "Dosarul Loteria".

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News