Copos a pierdut o suma colosala: "M-au nenorocit!"

Marti, 05 Februarie 2013, ora 07:19 10866 citiri

George Copos, actionarul majoritar al clubului Rapid, incepe sa simta primele urmari dupa condamnarile din dosarul "Loteria" si cel al "Transferurilor".

Afacerile patronului din Giulesti se prabusesc dupa condamnarile primite in ultimele luni. Cea mai grea lovitura a venit din partea unei banci, care a anulat un credit in valoare de 70 de milioane de euro, conform surselor Ziare.com.

Visul lui George Copos din ultimii cinci ani s-a naruit intr-un moment in care totul era pus la punct. Copos isi dorea sa ridice una dintre cele mai impozante cladiri de birouri din Bucuresti, cu o suprafata de aproximativ 33.000 de metri patrati, numai ca bancherii i-au dat planurile peste cap.

"Ne pare rau, din cauza problemelor pe care le aveti nu va mai putem oferi finantarea", a fost mesajul sec pe care Copos l-a primit din partea angajatilor bancii.

Pe langa pierderea creditului, Copos s-a ales si cu o "gaura" de aproximativ 3 milioane de euro, bani investiti in studii de fezabilitate, audit si proiect.

Imposibilitatea de a mai ridica aceasta cladire de birouri l-a bagat pe Copos intr-o depresie. Patronul Rapidului l-a sunat luni pe Gigi Becali, caruia i s-a confesat: "Gigi, m-au nenorocit! Am pierdut o gramada de bani!"

George Copos primise autorizatia de constructie a turnului din Nordul Capitalei in urma cu cinci ani, insa demararea lucrarilor a tot fost amanata din cauza lipsei de finantare.

Actionarul majoritar al Rapidului a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in "Dosarul Transferurilor" si la alti 4 ani in "Dosarul Loteria". Ambele decizii nu sunt definitive.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News